The Royal Cancun 5

Hotel se nalazi direktno na plaži od belog peska u hotelskoj zoni Kankuna. Prodavnice i restorani se nalaze u blizini hotela.

Luksuzni resort nudi različite sadržaje, uključujući lobi sa lobi barom, kao i martini i vinski bar. “Tequila Corner Bar”  nudi izbor najboljih meksičkih tekila. Hotel poseduje glavni restoran gde se svi obroci služe na bazi švedskog stola ili je u pitanju à la carte ponuda karibskih, azijskih meksičkih, francuskih i španskih jela. Gosti mogu uživati u evropskom kafeu uz veliki izbor kafa i peciva. U baru na bazenu se možete osvežiti uz koktele. Na centralonom bazenu sa “swim up” barom i whirlpool-om nalaze se ležaljke, suncobrani i peškiri. Gostima hotela su takođe na raspolaganju spa tretmani, masaže i aroma terapija. Salon lepote, fitnes centar, butik, internet pristup i biznis centar upotpunjuje ponudu.

Uključeno: fitnes centar sa pilatesom, aerobik, joga, sauna, parno kupatilo, tenis, odbojka, bilijar, stoni tenis, ronjenje u bazenu.
Uz doplatu: masaže i tretmani lepote, spa.

///

///

Sport i fitness
Uključeno: fitnes centar, tenis, košarka, odbojka, stoni tenis, mini golf, odbojka na plaži, aerobik, nemotorizovani sportovi na vodi.
Uz doplatu: spa tretmani, sportovi na vodi, golf.