The St Regis Mauritius 6

Nalazi se na jugozapadu poluostrva Le Morne, a idealno je smešten tako da mu istoimeno brdo daje veličanstveni pejzaž. Aerodrom Mahebourg nalazi se na udeljenosti od oko 70 kilometara.

Ovaj luksuzni dragulj nudi savršene uslove za nezaboravan odmor. Moto hotela St. Regisa Mauricijus je da se za vreme odmora osećate kao kod kuće. Gostima su na raspolaganju dva bazena, jedno od najboljih područja za kitesurfing na svetu nalazi se u neposrednoj blizini, pet odličnih restorana u kojima možete uživati u kulinarskim specijalitetima: “Le Manoir” nudi za doručak švedski sto sa lokalnim specijalitetima, a-la-carte restoran “The Boathouse Grill” služi specijalitete sa roštilja, restoran “Atsuko” nudi japansku kuhinju, a u a-la-carte restoranu “Floating Market” možete naći fusion kuhinju sa indijskim i lokalnim jelima, “Bar 1904”, “Boathouse Bar”, butik, biblioteka, luksuzan bioskop i besplatan Wi-Fi u celom kompleksu.

Junior Suite – veličine oko 65m² (oko 10m² zauzima spoljašnji deo) (82), stilski i luksuzno opremljene. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, bade mantil, fen, telefon, radio, TV, DVD player, besplatni Wi-Fi, iPod multimedijalnu stanicu, mini bar, sef, klima uređaj, plafonski ventilator, aparat za kafu / čaj i balkon ili terasu sa pogledom na vrt. Individualni batler servis St. Regis-a dostupan je 24 sata.
Ocean Junior Suite – veličine oko 65m² (38), opremljene kao Junior Suite, sa bočnim pogledom na more.
Beachfront Junior Suite – veličine oko 75m² (24), imaju veću terasu i nalazi se direktno na plaži.
Oceanview Manor House Suite – veličine oko 146m² (6), opremljene kao Junior Suite, veće sobe, smeštene u glavnoj zgradi, sa ležajem za masažu u kupatilu, balkonom i pogledom na more.
Beachfront St. Regis Suite – veličine oko 100m² (8), opremljene kao Beachfront Junior Suite, imaju odvojeni dnevni boravak i spavaću sobu i balkon ili terasa.
Oceanview Manor House Grand Suite – veličine oko 214m² (3), opremljene kao Oceanview Manor House, dodatno sa dnevnom sobom.
Beachfront St. Regis Grand Suite – veličine oko 150m² (oko 45 m² zauzima spoljašnji deo) (10), opremljene kao Beachfront St. Regis Suite, veće sobe sa potpuno opremljenim spoljnim delom sa dnevnim ležajem.

Mladenci dobijaju flašu penušavog vina, romantičnu dekoraciju u sobi i šezdesetominutni spa tretman po osobi.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sport
Uključeno: kajak, kanu, teniski teren, jedrenje na dasci, snorkling, čamac sa staklenim dnom, joga, meditacija.
Uz doplatu: kitesurfing, ronjenje i golf.

Lepota i zdravlje
Udovoljite sebi opuštanjem u prelepom spa centru “Iridium Spa”.
Uključeno: parno kupatilo, saunu i đakuzi.

Zabava
Povremeno živa muzika u večernjim satima i bioskop.

Dodatno
Naši putnicidobijaju vaučer za spa centar u iznosu od 200€ po sobi / boravku. Ne može se kombinovati sa Honeymoon specijalom.