The Sun Siyam Iru Fushi Resort & Spa 5

Loren Ipusum

Nalazi se na ostrvu Iru Fushi površine oko 800 metara sa 300 metara. Aerodrom Male udaljen je oko 170 kilometara, oko 45 minuta leta hidroavionom.

Bujna, tropska vegetacija i 1 kilometar duga plaža sa belim peskom karakterišu resort koji je otvoren 2008.god, a od leta 2009. ovaj hotel pripada renomiranom lancu Sun Siyama. Na ostrvu se nalaze 4 restorana sa velikim izborom internacionalnih specijaliteta – pored glavnog restorana „Iru Restoran“ (internacionalni, maldivski), tu su i „Flavours“ na vodi (sa azijatskim jelima), koji dodatno poseduje i vinski podrum – mesto posebno prikladno za privatne gurmanske večere, „Islander’s Grill“ na plaži, specijalizovan za spremanje jela sa roštilja, „The Trio“  sa mediteranskom kuhinjom. Ostali sadržaj hotela čine 3 bara, 1 lounge za zabavu, infinity bazen, bazen sa dečijim delom, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i bazenu, radnja, frizer, biblioteka, iznjamljivanje CD/DVD-a, internet uz doplatu i lekarska ordinacija.

Beach Villa – veličine oko 125m2 (od toga oko 35m2 spoljnjeg dela) (133), zasebne vile (udaljenost između vila oko 3 metra), uređene u nesvakidašnjem dizajnu. U svom sastavu imaju sofu i kutak za sedenje, poluotvoreno kupatilo sa tušem/WC-om, kadu sa đakuzijem, iPod station, odvojeni spoljnji tuš, paviljon kao i terasu za sunčanje sa ležaljkama, fen, bade mantil, TV-LCD, CD/DVD plejer, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, bar sa vinom, aparat za kafu/čaj, aparat za nes kafu, sef, verandu, paviljon za sedenje i direktan prilaz plaži.
Deluxe Beach Villa – veličine oko 125m2 (od toga oko 35m2 spoljnjeg dela) (5), opremljene kao Beach Villa, prostranije sa odvojenim dnevnim prostorom, besplatnim internetom, privatnim bazenom i sa dodatnim paviljonom.
Water Villa – veličine oko 85m2 (od toga oko 15m2 spolja) (40), na stubovima u laguni, direktno iznad vode, opremljene kao Beach Villa, dodatno imaju zatvoreno kupatilo bez spoljašnjeg tuša sa pogledom na verandu i okean, dnevni prostor sa staklenim prozorom na podu, terasu za sunčanje sa dnevnim ležajevima i direktnim pristupom moru.
Horizon Water Villa – veličine oko 90m2 (od toga oko 15m2 spoljnjeg dela) (35), opremljene kao Water Villa, dodatno sa đakuzijem na drvenoj terasi.

Mladenci dobijaju flašu vina i korpu sa voćem u sobi po dolasku. (važi do max. 6 meseci nakon venčanja)

Zabava
Povremeno večernja zabava sa živom muzikom, karaoke i diskoteka.
Uz doplatu: različiti izleti.

Sport
Uračunato: fitnes centar, fitnes kurs, badminton, odbojka na plaži, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, pikado, jedrenje, katamaran.
Uz doplatu: 2 teniska terena sa osvetljenjem, skijanje na vodi, banana čamac, pecanje na pučini.

Deca
Dečiji klub za decu od 3 do 12 godina, otvoren svaki dan 09-18h, poseduje bazen, veliko igralište, prostorija za odmor. Mnoge aktivnosti uključene.

Ronjenje
Raznovrsni i dugo netaknuti podvodni svet možete otkriti sa PADI školom ronjenja. Kursevi i izleti uz doplatu. Oprema za snorkling uračunata.

Lepota i zdravlje
Resort raspolaže prostranim spa centrom sa ukupno 20 prostorija za tretmane.
Uz doplatu: sauna, parno kupatilo, masaže, moderni medicinski i wellness tretmani, ayurveda terapije, yoga, meditacija.