The Surf 4 *

Nalazi se direktno na dugoj peščanoj plaži Bentota. Centar mesta Bentota udaljeno je oko 500 metara. Iza hotela ide železnička linija do Colomba. Aerodrom Colombo udaljen je oko 90 kilometara, odnosno oko 3 sata vožnje.

Miran i elegantan hotel u lepom vrtu. Gostima su na raspolaganju glavni restoran “Le Heritage” u kome se služi nacionalna i internacionalna kuhinja, a la carte restoran “Frutis de Mer” koji služi plodove more, dva bara, dva bazena – jedan sa dečijim delom i bespltana pristup internetu.

Superior – veličine oko 30m² (71), lepo i moderno uređene. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem/WC, fen, telefon, TV, besplatan pristup internetu, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef i balkon na prvom spratu ili u prizemlju sa direktnim pristupu bašti, pogled na vrt ili more.
Deluxe – veličine oko 37m² (28), opremljene kao Superior, u odvojenoj zgradi, kvalitetnije, sobe na prvom spratu imaju balkon sa ležaljkama; sobe u prizemlju imaju direktan direktnim pristupom bazenu i bašti.

Možemo uneti  napomenu za medeni mesec

Sport
Uključeno: aerobik u vodi, boćanje, pikado, odbojka na plaži.

Lepota i zdravlje
Spa centar nudi lep prostor za opuštanje i nudi razne tretmane, parno kupatilo i hidromasažnu kadu.

Hoteli Šri Lanka

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.