Thulhagiri Island Resort 3+

Ostrvo se nalazi u južnom delu severnog Male Atola. Transfer gliserom od aerodroma Hulhule do ostrva traje 20 minuta. Greben je udaljen oko 60 m.

Egzotično ostrvo, okruženo visokim palmama, renovirano je 2015. godine. Poznato je po specifičnoj kuhinji, prelepim belim peščanim plažama i tirkiznim lagunama. Ljubazno osoblje će Vas dočekati u poluotvorenoj recepciji (sef bez doplate). Uživajte u raznolikim kulinarskim specijalitetima u restoranu, a pre toga možete se osvežiti u rustičnom baru sa peščanim podom. Od ostalih sadržaja hotel poseduje juvelirnicu i prodavnicu suvenira, novootvoreni „Coconut Spa“, mali bazen sa terasom (ležaljke i peškiri uključeni u cenu). Uveče zabavni program. WIFI je besplatan u baru

Bungalovi na plaži – lepo uređeni, nalaze se na plaži i imaju pogled na more. U svom sastavu imaju spoljašni tuš, kadu, toalet, fen, TV, mali frižider, klimu, aparat za kafu/čaj i malu terasu sa udobnim kutkom za sedenje.
Bungalovi na vodi – izgrađeni kao osmougaone građevine. Udobno su opremljeni i u svom sastavu imaju krevet sa baldahinom, kupailo sa kadom, frižider, kao i prostranu i opremljenu terasu sa direktnim ulazom u more.

Mladenci dobijaju večeru na plaži i Honeymoon koktel. Važi do šest meseci nakon venčanja.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in

Počastite sebe nekim od spa tretmana ili uživajte na suncu u raznim drugim aktivnostima: ronjenju ili snorklingu.