Thulhagiri Island Resort 3+*

Hotel

Thulhagiri Island Resort 3+* je manje ostrvo okruženo predivnom tirkiznom lagunom. U ponudi su bungalovi na plaži i na vodi,
a moguće je i kombinovati boravak kako biste iskusili najbolje od Maldiva. Veličina ostrva je 300 x 300 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 20 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Beach Bungalow: 51-60m², zaseban bungalov na plaži sa pogledom na more. Poseduje terasu, kadu, tuš na otvorenom, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i frižider.

Water Bungalow: 51-60m², zaseban bungalov na stubovima iznad lagune, sa pogledom na more i direktnim izlazom na okean. Poseduje terasu, kadu, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i frižider.

Superior Water Bungalow: 71-80m², zaseban bungalov na stubovima iznad lagune, sa pogledom na more i direktnim izlazom na okean. Poseduje terasu, kadu, kišni tuš, tuš na otvorenom, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i frižider.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, infinity bazen, bar na plaži, spa centar, suvenirnicu i prodavnicu nakita. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, fudbal, pikado, stoni tenis, stoni fudbal i teretana
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana boat, katamaran, kanu, jedrenje na dasci, snorkling, veslanje na dasci i ronjenje

Usluga

Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Polupansion plus: doručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, snorkling oprema i jedan izlet

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju večeru na plaži i Honeymoon koktel. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.