Thulhagiri Island Resort 3+*

Hotel

Thulhagiri Island Resort 3+* je manje ostrvo okruženo predivnom tirkiznom lagunom. U ponudi su bungalovi na plaži i na vodi,
a moguća je i podeliti boravak kako biste iskusili najbolje od Maldiva. Veličina ostrva je 300 x 300 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 20 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Beach Bungalow: 51-60m², zaseban bungalov na plaži sa pogledom na more. Poseduje terasu, kadu, tuš na otvorenom, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i frižider.

Water Bungalow: 51-60m², zaseban bungalov na stubovima iznad lagune, sa pogledom na more i direktnim izlazom na okean. Poseduje terasu, kadu, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i frižider.

Superior Water Bungalow: 71-80m², zaseban bungalov na stubovima iznad lagune, sa pogledom na more i direktnim izlazom na okean. Poseduje terasu, kadu, kišni tuš, tuš na otvorenom, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i frižider.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, infinity bazen, bar na plaži, spa centar, suvenirnicu i prodavnicu nakita. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, fudbal, pikado, stoni tenis, stoni fudbal i teretana
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana boat, katamaran, kanu, jedrenje na dasci, snorkling, veslanje na dasci i ronjenje

Usluga

Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Polupansion plus: doručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, snorkling oprema i jedan izlet

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju večeru na plaži i Honeymoon koktel. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.