MAURICIJUS 7 noći oktobar

MAURICIJUS 7 noći oktobar

1324€ cena po osobi

Najpovoljniji primer ponude u oktobru 2024. - 8 dana/ 7 noći


Cene su OKVIRNE jer se menjaju na dnevnom nivou. Poslednje ažuriranje 21.06.24.
Ukupnu cenu aranžmana PO OSOBI dobijate tako što saberete cenu karte i cenu hotela.


Avio kartaLetCena po putniku
Air FranceBeograd - Mauricijus -Beograd via Pariz
od 843€ pa naviše

Transfer na Mauricijusu

Transfer nije automatski uključen u cenu hotela. Ukoliko želite da rezervišete transfer preko naše agencije molimo vas da nas obavestite. Cena povratnog transfera aerodrom-hotel-aerodrom se kreće od 50€ po osobi pa naviše, u zavisnosti od izabranog hotela.

Viza za Mauricijus

Državljanima Srbije je potrebna viza za Mauricijus. Viza je besplatna i dobija se na aerodromu. Informacije o viziranju su podložne promeni. Molimo vas da proverite validnost infomracija pre početka putovanja

Plaćanje

Plaćanje avio karata vrši se u celosti u gotovini ili preko računa po srednjem kursu NBS onog trenutka kada avio karta mora da se izda. Plaćanje hotelskog smeštaja i ostalih tipova usluga vrši se u celosti ili u 2 ili više rata, prema sledećem:

  • Za rezervacije izvršene dva meseca ili više pre početka putovanja 30% od iznosa odmah, dodatnih 30% do 45 dana pre početka putovanja, i ostatak od 40% do 22 dana pre početka putovanja.
  • Za rezervacije izvršene mesec do dva meseca pre početka putovanja 40% iznosa odmah i ostatak od 60% do 22 dana pre početka putovanja.
  • Za rezervacije izvršene manje od 22 pre početka putovanja, plaćanje se vrši u celosti.

Covid-19 i ostale napomene

  • OBAVEZNO je putno zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid-19.
  • Primeri ponuda na sajtu su infrormativnog karaktera. Cene i raspoloživost su podložne promeni.
  • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.

 

Organizator putovanja je I Travel D.o.o sa licencom OTP 151/2021.

 

,,I TRAVEL”, d.o.o poseduje polisu osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti radi naknade štete, broj Ugovora / polise 470000049594 izdate od strane TRIGLAV OSIGURANJE, a.d.o., Beograd, Milutina Milankovića 7a, ukupne sume osiguranja EUR 50.000,00 po štetnom događaju i ukupno za period trajanja osiguranja. U slučaju insolventnosti: troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu, u mesto polaska, potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao; potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. U slučaju naknade štete putniku: potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao i potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Ukoliko nastupi osigurani slučaj, putnici koji se zateknu na putovanju treba na najbrži način da kontaktiraju osiguravača TRIGLAV OSIGURANJE”, a.d.o., Beograd i to telefonom +381 11 33 05 100 ili na e mail office@triglav.rs Potrebno je da putnik navede broj ugovora/garancije, imena putnika, adresu ili broj telefona, kao i drugu dokumentaciju koju osiguravač zatraži.