Tradewinds by Lawana 3

Nalazi se na poznatoj plaži Chaweng. U neposrednoj blizini nalaze se brojni restorani i barovi Arodrom Koh Samui nalazi se na udaljenosti od oko 5 kilometara

Objekat iz kog isijava pozitivna i prijatna atmosfera. Mali kompleks smešten u tropsku baštu direktno na plaži. Gostima su na raspolaganju restoran koji služi tajlandska i internacionalna jela, bar na plaži koji nudi osveženja u vidu lepih napitaka i lagane užine, bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži i bežični pristup internetu u celom objektu.

Deluxe Garden View – veličine oko 44 m², smeštene u Saitong Wing. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, WC-om i odvojenim tušem,  fen, bade mantil, papuče, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon ili terasu sa pogledom na baštu.
Deluxe Plus Garden View – veličine oko 44 m², moderne sobe smeštene u Andaman Wing, opremljene kao Deluxe Garden View, dodatno sa DVD-om i ležaljkom na balkonu.
Deluxe Plus Sea View – veličine oko 44m², opremljene kao Deluxe Plus Garden View, bliže bazenu i plaži, sa pogledom na more.
Junior Suite Sea View – veličine oko 62m², uključujući i spoljašnji prostor, smeštene u Lotus Wing, opremljene kao Deluxe Plus Sea View, dodatno sa dnevnim boravkom

///

Bogat švedski sto za doručak.
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno večera u formi menija.

///