Twinpalms Phuket 5

Ulicom odvojen od lepe peščane plaže Surin. Restorani i prodavnice nalaze se na oko pet minuta hoda. Aerodrom se nalazi na udaljenosti od oko 25 kilometara.

Ekskluzivan i stilski dizajnerski rizort. Gostima su na raspolaganju bazen sa barom, ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu, restoran “Oriental Spoon” koji nudi orijentalna, tajlandska i internacionalna jela, restoran “Palm Seaside” i “Catch Beach Club” koji se nalaze na Bangtao plaži, “HQ Beach Lounge” koji se nalazi na Kamala plaži, usluga prevoza do plaža Bangtao i Kamala, spa centar (uz doplatu), biblioteka i bežični pristup internetu.

Deluxe Palm – veličine oko 51m2, sa spoljašnjim delom. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen, bade mantil, TV, telefonom, bežični internet, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef i balkon ili terasu.
Deluxe Lagoon Pool – veličine oko 51m2, sa spoljašnjim delom, opremljene kao Deluxe Palm, sa direktnim pristupom bazenu.
Grand Deluxe Palm – veličine oko 62m2, sa spoljašnjim delom, opremljene kao Deluxe Palm, prostranije, dodatno sa kadom.
Grand Deluxe Lagoon Pool – veličine oko 62m2, sa spoljašnjim delom, opremljene kao Grand Deluxe Palm, sa direktnim pristupom bazenu.

Mladenci dobijaju cveće i flašu penušavog vina po dolasku.

Bogati švedski sto za doručak.
Obavezna doplata za svečanu večeru na 31.12.

Sport
Uključeno: fitnes centar