Varadero Sol Palmeras 3+

Nalazi se na 500 m dugoj peščanoj plaži iz snova. Centar Varadera udaljen je oko 6 km.

Kompleks se nalazi u sred predivnog vrta sa tropskom vegetacijom. U sadržaj hotela spadaju lobi sa recepcijom (nepušačka zona), piano bar, glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola sa internacionalnom kuhinjom, “Show Cooking” i vrhunska jela, 4 a-la-card restorana sa italijanskim, kreolskim i kineskim specijalitetima, riblji restoran i steck house, kao i 4 bara i 3 snack bara (od toga 1 na plaži). Pored toga hotel nudi 2 radnje, Funpub, frizerski salon, internet servis, vešernicu, medicinski servis i rent a car preko puta. Centar kompleksa čini bazenski predeo sa 2 bazena I odvojenim bazenom za decu. Na terasi za sunčanje i na plaži je koršćenje lezalji i peškira bez doplate. Za razonodu zaduženi su raznovrsni animacijski program preko dana i uveče. Za najmlađe goste u ponudi je mini klub (5+13 god.).

Standard: nalaze se u glavnom objektu i imaju kadu/tuš, WC, fen, klimu, telefon, sat. TV, mali frižider sa vodom, sef i balkon ili terasu sa pogledom na bazen ili vrt.
Economy: opremljene kao Standard, ali ograničene raspoloživosti.
Standard Seaview: opremljene kao standard uz lep pogled na more.
Deluxe Bungalov: opremljene kao Standard, dodatno imaju odvojeni dnevni boravak i jednu terasu. Nalaze se na privilegovanom mestu u sred predivnog tropskog vrta.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu dobijaju jednu Honeymoon sobu i kasni check out (oba po raspoloživosti), penušavo vino i voće pri dolasku, romantičnu večeru, jedan doručak u sobi (rezervisati), jedan suvenir. Izvod iz MKV ne sme biti stariji od 6 meseci, minimalan boravak 6 noći.

All Inclusive

Sport
Uključeno: Tenis, luk i strela, boćenje, aerobik, stoni tenis, mini golf, vodeni sportovi na plaži, banana čamac i skijanje na vodi (svaki drugi dan uz rezervaciju).
Uz doplatu: Bilijar, internet, golf teren sa 18 rupa u blizini – za hotelske goste greenfee sa popustom.

Wellness
Masaže, fizioterapije, tretmani lica itd.

Pogodno za porodice
Mini club:
• 5-12 god.; otvoreno do 10:30-17:00h
• Igraonica i igralište
• Nadzor sa kvalifikovanim osobljem, jezici: španski, engleski, francuski, nemački
Bazen za decu i bebe
• Odvojeni dečiji bazen
Ishrana za decu
• Obroci prikladni deci na švedskom stolu
• Hranilice
Dečija animacija/aktivnosti
• Raznovrstan zabavni program, dečija diskoteka, internet, igraonica sa kompjuterskim igricama
Popusti za decu