Veligandu Island Resort 4

Nalazi se u Noord-Ari-Atoll-u, na ostrvu Veligandu dužine 600 metara i širine150 metara. Aerodrom Male udaljen je oko 50 kilometara ili oko 20 minuta vožnje hidroavionom.

Veligandu u prevodu znači „ Velika peščana obala“, ostrvo je okruženo plažama iz snova i raspolaže netaknutim nasipom koji pruža privatnost.
Gostima su na raspolaganju dva restorana: glavni restoran „Dhonveli“ u kom se služi internacionalni švedski sto, i a-la-carte restoran na plaži „Madivaru“ sa kvalitetnom kuhinjom i specijalitetima sa roštilja, mosrkom hranom i azijskim jelima. Pored toga u resortu se nalazi bar u kom se služi lagani snek. U svom sastavu ima i bazen sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu kao i odvojenim delom za decu, ležaljke na plaži, frizera, juvelirnicu, butik, prostor za gledanje TV-a i opuštanje, korišćenje interneta Wireless-a uz doplatu

Water villa – veličine oko 58m2 (10), na stubovima iznad vode. U svom sastavu imaju kutak za sedenje, kupatilo sa kadom/tušem/WC-om, fen, bademantil, TV, DVD-player, telefon, pristup internetu (uz doplatu), klimu, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef i privatnu terasu za sunčanje.

Jacuzzi Beach Villa – veličine oko 86m2 (12), renovirani, veoma komforni pojedinačni bungalovi direktno na plaži sa terasom i pogledom na more. Opremljeni su kao Water Villa, dodatno sa poluotvorenim kupatilom i dodatno đakuzijem.

Jacuzzi Water Villa – veličine oko 86m2 (54), opremljene kao Water Villa, renovirane, prostrane, veliko poluotvoreno kupatilo sa kadom i spoljašnjim đakuzijem i velikom drvenom terasom sa direktnim pristupom moru.

Zabava
Povremeno večernji zabavni program.

Sport
Uključeno: odbojka na plaži , fudbal,badminton,stoni tenis, pikado,bilijar.
Uz doplatu: fitness centar, surfovanje,kajak, pecanje na pučini

Ronjenje
Resort je idealan za ronjenje i snorkling. Unutrašnji greben leži na oko 100 do 150 metara od ostrva. PADI škola ronjenja u okviru resorta nudi različite vrste kurseva kao i opremu za snorkling( uz doplatu).

Lepota i zdravlje
Spa centra izgrađen na vodi.
Uz doplatu: veliki izbor masaža i tretmana.