Villa Nautica Paradise Island 4+*

Hotel

Villa Nautica, Paradise Island 4+* pripada grupaciji Villa hotela. Odnedavno u ponudi ima renovirane vile, kao i nove tipove smeštaja sa đakuzijem i bazenom. All Inclusive paket je zaista bogat, te ga preporučujemo svima koji žele odmor bez dodatnih troškova. Zbog blizine aerodroma odličan je izbor za putovanja sa decom. Veličina ostrva je 930 x 200 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 15 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Beach Villa: 51-60m², kategorija 4*, nalazi se na plaži u vili sa dve smeštajne jedinice. Ima pogled na more. Poseduje terasu, kadu, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Deluxe Beach Villa: 51-60m², renovirana, nalazi se na plaži u vili sa dve smeštajne jedinice. Ima pogled na more. Poseduje terasu, kadu, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Water Villa: 71-80m², na stubovima iznad lagune, smeštena u vili sa dve smeštajne jedinice. Ima pogled na more i direktan izlaz na okean. Poseduje terasu, tuš, spoljašnu kadu, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Deluxe Beach Pool Villa: 121-150m², renovirana, nalazi se na plaži u vili sa dve smeštajne jedinice, sa pogledom na more. Poseduje privatni bazen, terasu, tuš, kadu, toalet, spoljašni tuš, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sunset Beach Pool Villa: 121-150m2, renovirana, nalazi se na plaži na strani zalaska sunca, u vili sa dve smeštajne jedinice. Ima pogled na more. Poseduje privatni bazen, terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, kadu, spoljašni tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i espreso aparat.

Water Villa Whirlpool: 81-90m², na stubovima iznad lagune, smeštena u vili sa dve smeštajne jedinice. Ima pogled na more i direktan izlaz na okean. Poseduje terasu, đakuzi, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i epsreso aparat.

Two Bedroom Family Beach Villa: 101-120m², nalazi se na plaži i ima dve spavaće sobe koje su povezane vratima. Poseduje terasu, dva kupatila, kadu, tuš na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 3 à la carte restorana, 2 buffet restoran, spa centar, bazen, bar na plaži, suvenirnicu i prodavnicu nakita. WiFi je dostupan u lobiju i sobama.
Uračunate aktivnosti: jedrenje na dasci, kanu, badminton, tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, skvoš, teretana, bilijar, pikado i košarka
Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, deep sea fishing, džet ski, kite surfing, snorkling oprema, veslanje na dasci, ronjenje i parasailing

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak, večera i voda uz obroke
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, popust u à la carte restoranu, užine, sladoled, mini-bar, popust na spa tretmane, snorkling oprema i jedan izlet – za minimalan boravak od 6 noći

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina i korpu voća. Važi do 12 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju flašu vina i tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.