Villa Nautica Paradise Island 4+*

Hotel

Villa Nautica, Paradise Island 4+* pripada grupaciji Villa hotela. Odnedavno u ponudi ima renovirane vile, kao i nove tipove smeštaja sa đakuzijem i bazenom. All Inclusive paket je zaista bogat, te ga preporučujemo svima koji žele odmor bez dodatnih troškova. Zbog blizine aerodroma odličan je izbor za putovanja sa decom. Veličina ostrva je 930 x 200 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 15 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Beach Villa: 51-60m², kategorija 4*, nalazi se na plaži u vili sa dve smeštajne jedinice. Ima pogled na more. Poseduje terasu, kadu, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Deluxe Beach Villa: 51-60m², renovirana, nalazi se na plaži u vili sa dve smeštajne jedinice. Ima pogled na more. Poseduje terasu, kadu, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Water Villa: 71-80m², na stubovima iznad lagune, smeštena u vili sa dve smeštajne jedinice. Ima pogled na more i direktan izlaz na okean. Poseduje terasu, tuš, spoljašnu kadu, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Deluxe Beach Pool Villa: 121-150m², renovirana, nalazi se na plaži u vili sa dve smeštajne jedinice, sa pogledom na more. Poseduje privatni bazen, terasu, tuš, kadu, toalet, spoljašni tuš, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sunset Beach Pool Villa: 121-150m2, renovirana, nalazi se na plaži na strani zalaska sunca, u vili sa dve smeštajne jedinice. Ima pogled na more. Poseduje privatni bazen, terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, kadu, spoljašni tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i espreso aparat.

Water Villa Whirlpool: 81-90m², na stubovima iznad lagune, smeštena u vili sa dve smeštajne jedinice. Ima pogled na more i direktan izlaz na okean. Poseduje terasu, đakuzi, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i epsreso aparat.

Two Bedroom Family Beach Villa: 101-120m², nalazi se na plaži i ima dve spavaće sobe koje su povezane vratima. Poseduje terasu, dva kupatila, kadu, tuš na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 3 à la carte restorana, 2 buffet restoran, spa centar, bazen, bar na plaži, suvenirnicu i prodavnicu nakita. WiFi je dostupan u lobiju i sobama.
Uračunate aktivnosti: jedrenje na dasci, kanu, badminton, tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, skvoš, teretana, bilijar, pikado i košarka
Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, deep sea fishing, džet ski, kite surfing, snorkling oprema, veslanje na dasci, ronjenje i parasailing

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak, večera i voda uz obroke
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, popust u à la carte restoranu, užine, sladoled, mini-bar, popust na spa tretmane, snorkling oprema i jedan izlet – za minimalan boravak od 6 noći

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina i korpu voća. Važi do 12 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju flašu vina i tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.