Villa Park Sun Island 4*

Hotel

Villa Park, Sun Island 4* je naš najprodavaniji hotel na Maldivima već 13 godina. U pitanju je veliko ostrvo sa dosta sadržaja i aktivnosti, tako da će vam boravak u svakom trenutku biti maksimalno ispunjen. Preporuka je da iznajmite bicikle i istražite ostrvo. Pored parova, ovaj hotel nam često rezervišu i porodice sa decom. Ima odličan odnos cene i kvaliteta, a od skoro su u ponudi i potpuno novi tipovi smeštaja. Veličina ostrva je 1.600 x 440 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 35 minuta vožnje (avion + brzi brod).

Sobe

Sun Villa: 46-50m², nalazi se u vrtu u središnjem delu ostrva, u nizu sa više smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, tuš i kadu na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, ipod docking station, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Beach Villa: 31-35m², nalazi se na plaži u nizu sa 4 smeštajne jedinice. Poseduje terasu, kadu, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Deluxe Beach Villa: 51-60m², nalazi se na plaži u nizu sa 2 smeštajne jedinice. Poseduje terasu, kadu, tuš na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sunset Beach Villa: 41-45m², nalazi se na plaži u nizu sa 2 smeštajne jedinice, na strani zalaska sunca. Poseduje terasu, tuš na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Lagoon Beach Villa: 51-60m², direktan izlaz na plažu, u vilama sa 2 smeštajne jedinice, renovirane. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, kadu, toalet, tuš na otvorenom, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Beach Villa with Whirlpool: 121-150m2, nalazi se na plaži u vilama sa 2 smeštajne jedinice. Poseduje terasu, đakuzi, kadu, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Water Villa: 71-80m², na stubovima iznad lagune, smeštena u vili sa 2 smeštajne jedinice. Ima direktan izlaz na okean, terasu, kadu, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sunset Water Villa: 71-80m², na stubovima iznad lagune, smeštena u vili sa 2 smeštajne jedinice, nalazi se na strani zalaska sunca i ima pogled na more.  Poseduje terasu, kadu, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Pool Villa: 121-150m², na plaži, smeštena u vili sa 2 jedinice, renovirane sobe. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, iPod docking station i kuvalo za kafu/ čaj.

Two Bedroom Family Beach Villa: 101-120m², nalazi se na plaži i ima dve spavaće sobe koje su povezane vratima. Poseduje terasu, dva kupatila, kadu, tuš na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 4 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, bazen, bar na bazenu, bar na plaži, suvenirnicu i prodavnicu nakita. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: jedrenje na dasci, kanu, badminton, tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, skvoš, teretana, bilijar, pikado, košarka i fudbal
Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, deep sea fishing, džet ski, snorkling oprema, ronjenje i parasailing

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, popust u à la carte restoranu, užine, sladoled, mini-bar, popust na spa tretmane, snorkling oprema i jedan izlet – za minimalan boravak od 6 noći

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina i korpu voća. Važi do 12 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju flašu vina i tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.