Villa Park Sun Island 4*

Hotel

Villa Park, Sun Island 4* je naš najprodavaniji hotel na Maldivima već 13 godina. U pitanju je veliko ostrvo sa dosta sadržaja i aktivnosti, tako da će vam boravak u svakom trenutku biti maksimalno ispunjen. Preporuka je da iznajmite bicikle i istražite ostrvo. Pored parova, ovaj hotel nam često rezervišu i porodice sa decom. Ima odličan odnos cene i kvaliteta, a od skoro su u ponudi i potpuno novi tipovi smeštaja. Veličina ostrva je 1.600 x 440 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 35 minuta vožnje (avion + brzi brod).

Sobe

Sun Villa: 46-50m², nalazi se u vrtu u središnjem delu ostrva, u nizu sa više smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, tuš i kadu na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, ipod docking station, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Beach Villa: 31-35m², nalazi se na plaži u nizu sa 4 smeštajne jedinice. Poseduje terasu, kadu, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Deluxe Beach Villa: 51-60m², nalazi se na plaži u nizu sa 2 smeštajne jedinice. Poseduje terasu, kadu, tuš na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sunset Beach Villa: 41-45m², nalazi se na plaži u nizu sa 2 smeštajne jedinice, na strani zalaska sunca. Poseduje terasu, tuš na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Lagoon Beach Villa: 51-60m², direktan izlaz na plažu, u vilama sa 2 smeštajne jedinice, renovirane. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, kadu, toalet, tuš na otvorenom, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Beach Villa with Whirlpool: 121-150m2, nalazi se na plaži u vilama sa 2 smeštajne jedinice. Poseduje terasu, đakuzi, kadu, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Water Villa: 71-80m², na stubovima iznad lagune, smeštena u vili sa 2 smeštajne jedinice. Ima direktan izlaz na okean, terasu, kadu, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sunset Water Villa: 71-80m², na stubovima iznad lagune, smeštena u vili sa 2 smeštajne jedinice, nalazi se na strani zalaska sunca i ima pogled na more.  Poseduje terasu, kadu, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Pool Villa: 121-150m², na plaži, smeštena u vili sa 2 jedinice, renovirane sobe. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, iPod docking station i kuvalo za kafu/ čaj.

Two Bedroom Family Beach Villa: 101-120m², nalazi se na plaži i ima dve spavaće sobe koje su povezane vratima. Poseduje terasu, dva kupatila, kadu, tuš na otvorenom, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 5 à la carte restorana, buffet restoran, 2 bara, spa centar, bazen, butik,  suvenirnicu i juvelirnicu. WiFi je dostupan u sobama i na javnim površinama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na plaži, košarka, bilijar, pikado, teretana, tenis, badminton, skvoš i stoni tenis
Uz doplatu: skijanje na vodi, tubing, jedrenje, katamaran, pecanje, jedrenje na dasci, jet ski, snorkling oprema, parasailing, veslanje na dasci, iznajmljivanje bicikla, ronjenje i škola ronjenja

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, popust u à la carte restoranu, užine, sladoled, minibar, popust na spa tretmane, korišćenje saune i parnog kupatila, snorkling oprema, 10% popusta na ronjenje i ,,Sunset fishing” izlet (za minimalan boravak od 6 noći)

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina i korpu voća. Važi do 12 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju flašu vina i tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.