Vivanta by Taj Bentota 5*

Nalazi se u mestu Bentoti na jednoj od najlepših plaža Šri Lanke. Iza hotela prolazi železnica za glavni grad Šri Lanke, Kolombo. Aerodrom Kolombo udaljen je oko 90 kilometara, odnosno oko 3 sata vožnje.

Elegantan i luksuzan hotel izgrađen u kolonijalnom stilu. Smešten je usred bašte sa brojnim palmama i ima prelep pogled na Indijski okean. Gostima su na raspolaganju glavni restoran “The Palms”, 3 a-la-carte restorana: “Oriental Pavilion” sa kineskim jelima, “Shack” sa morskim specijalitetima i “Sea View” sa internacionalnom kuhinjom, “Tease Bar” u kome možete uživati u voćnim koktelima, bazen, odvojeni dečiji bazen, juvelir, lob loundž, radnje i besplatan bežični internet.

Superior Charm – veličine oko 34m² (31), uređene u svetlim bojama sa puno elemenata od drveta. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tušem i WC-om, fen, bade mantil, TV, telefon, klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za kafu / čaj, sef i balkon sa pogledom na baštu.
Superior Charm Sea View – veličine oko 34m² (30), opremljene kao Superior Charm, sa pogledom na more.
Deluxe Delight – veličine oko 34m² (25), opremljene kao Superior Charm, moderno uređene sa dosta tamnog drveta, dodatno sa kupatilom sa kadom i odvojenim tušem, sa pogledom na baštu.
Deluxe Delight Sea View – veličine oko 34m² (32), opremljene kao Deluxe Delight, nalaze se na gornjim spratovima i sa pogledom na more.

Putnici na medenom mesecu ostvaruju do 70% popusta na osnovnu cenu navedenu u katalogu za mladu. Može se kombinovati sa First Minute popustom. U hotelu dobijaju flašu vina, voće, cveće na dolasku, romantičnu večeru i nadogradnju na višu kategoriju sobe (prema raspoloživosti). Minimalan boravak 5 noćenja. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Sport
Uračunato: fitness centar, kriket, badminton, stoni tenis, odbojka na pesku

Hoteli Šri Lanka

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.