Westin Resort 5

Smešten direktno na beloj peščanoj plaži Nusa Dua, nalazi se izmedju hotela Nusa Dua i sestrinskog hotela Sheraton Laguna. Seoce “Bualu” sa mnogo malih restorana je udaljeno 20 minuta.

Okružen tropskim vrtovima sa palmama, ovaj kompleks poseduje 355 renoviranih soba i potpuno klimatizovani lobi, u okviru koga postoji bulevar za kupovinu i internacionalni kongresni centar. Hotel poseduje 3 bazena uključujući dečiji bazen i bazen sa morskom vodom, pet restorana (japanski, ialijanski, balinežansaki i internacionalni), dva bara veoma prijatna za odmor, prekrasan dečiji klub “Westin” (sa učionicama, velikim prostorom za igru i kompjuterima) za decu do 12 godina (uz doplatu), “Frangipani” spa sa mogućnostima za ulepšavanje i masažama na tradicionalni balinežanski način, butik i servis za čuvanje dece.U hotelu primaju sledeće kartice: American Experss, Master Card, Visa, Diners Club.

Superior – veličine oko 28m², atraktivno uređen, u svom sastavu ima kupatilo sa tušem i WC-om, fen, TV, telefon, pegla (na zahev), klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon.
Deluxe Gardenview – veličine oko 32m², opremljene kao Superior, dodatno ima kadu ili tuš, bademantil, papuče i pogled na baštu.
Deluxe Seaview – 32m², opremljene kao Deluxe Gardenview, sa pogledom na more.

Mladenci dobijaju voće, cveće i kolač na dolasku.

Sport
Uključeno: stoni tenis, odbojka u bazenu, bilijar u bazenu i profesionalni fitnes centar.
Uz doplatu: četiri teniska terena (obuka), vožnja biciklom, raznovrsni sportovi na vodi i u blizini golf tereni sa 18 rupa.

Upućujemo na: plivanje u moru samo u toku plime.