Bali Mandira Beach Resort & Spa 4+

Od Legian plaže odvaja ga samo mala ulica. Nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od živahne Kute. Aerodrom Denpasar nalazi se na udaljenosti od oko 6 kilometara.

Sastoji se od trospratne i četvorospratne glavne zgrade i koliba. Ceo kompleks okružen je tropskom baštom. Gostima su na raspolaganju su dva restorana, dva bazena sa dečjim bazenom, vodeni tobogan, bar u bazenu, đakuzi, klub za decu, prodavnicama, spa centar (uz doplatu) i Wi-Fi pristup internetu.

Superior – veličine oko 34m², smeštene su u glavnoj zgradi. U svom sastavu imaju kupatilom sa kadom i WC-om, fen, papuče, telefon, TV, Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon ili terasu.
Deluxe Cottage – veličine 32m², smeštene u kolibi (dvospratne sa 8 smeštajnih jedinica), smeštene u prizemlju imaju terasu. Opremljene kao Superior, dodatno sa spoljnim tušem.
Deluxe Club Cottage – veličine 32m², opremljene kao Deluxe Cottage, smeštene u jednospratnoj kolibi ili na gornjem spratnu dvospratnice sa 8 smeštajnih jedinica. Dodatno imaju pristup Club uslugama: Club laundž (od 11 do 23 sata) u kojem možete uživati u bezalkoholnim pićima, sladoledu, voću i užini tokom celog dana, popodnevnom čaju i kolačima (od 15 do 17 časova) i alkoholnom piću: vinu, pivu i koktelima od 17 do 18 časova. Private Courtyard Club – veličine oko 54m², opremljene kao Deluxe Club Cottage, smeštene su u prizemlju, dodatno imaju kadu u privatnom dvorištu.
Klub Villa – veličine oko 94m², opremljene kao Deluxe Club Cottage. Ove ekskluzivne vile su zasebne smeštajne jedinice sa privatnim bazenom sa ležaljkama za sunčanje.

Mladenci dobijaju tortu, dekorisanu sobu i koktel u baru.

Bogat doručak na bazi švedskog stola.
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno ručak ili večeru.
Uz rezervaciju punog pansiona, dodatno ručak i večera.
Uz rezervaciju all inclusive usluge, uključeni doručak, ručak i večera u svim restoranima osim Azul Beach Club. Jastog i uvezeno meso nisu uključena.

Uključeno: stoni tenis, časovi ronjenja u bazenu.
Uz doplatu: ronjenje, surfovanje, joga.