You & Me Maldives 5*

Hotel

You & Me 5* je idealan izbor za romantična putovanja i medeni mesec. U ponudi su komforne vile na plaži i vodi od kojih neke imaju bazen i tobogan. Hotel je samo za goste starije od 16 godina. Veličina ostrva je 350 x 180 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 45 minuta vožnje hidroavionom.

Sobe

Manta Villa: 51-60m², bungalov na vodi u vili sa dve smeštajne jedinice. Nalazi se na strani izlaska sunca i ima driektan izlaz na okean, kao i pogled na more. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen, klimu, ventilator, mini bar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i aparat za espreso.

Dolphin Villa: 51-60m², zasebna vila na vodi na strani zalaska sunca, sa direktnim izlazom na okean i pogledom na more. Ima terasu, tuš, toalet, fen, klimu, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espresso aparat.

Beach Suite Pool: 81-90m², zasebna vila na plaži sa privatnim bazenom, na strani izlaska sunca. Ima terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, kadu, toalet, fen, klimu, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i aparat za espreso

Dolphin Villa Pool: 61-70m², zasebna vila na vodi sa privatnim bazenom. Ima direktan izlaz na okean i nalazi se na strani zalaska sunca. Ima terasu, tuš, toalet, fen, klimu, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espresso aparat.

Aqua Suite with Slide: 61-70m², zasebna vila na vodi sa toboganom i privatnim bazenom. Ima direktan izlaz na okean i nalazi se na strani zalaska sunca. Ima terasu, tuš, kadu, toalet, fen, klimu, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i aparat za espreso.

Aqua Suite Pool: 71-80m², zasebna vila na vodi sa privatnim bazenom. Ima direktan izlaz na okean i nalazi se na strani zalaska sunca. Ima terasu, tuš, kadu, toalet, fen, klimu, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i aparat za espreso.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 5 à la carte restorana, bazen, bar, butik i biblioteku. WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, bilijar, teretana, kajak, ronjenje i veslanje na dasci
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, katamaran, jedrenje na dasci, surfovanje, jet ski, parasailing i ronjenje

Usluga

Poluapansion: doručak, večera i piće uz obroke (bezalkoholna pića, voda)
Pun pansion: doručak, ručak, večera i piće uz obroke (bezalkoholna pića, voda)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, kafa/čaj i peciva, minibar (bezalkoholna pića, voda) i dine around
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, grickalice, kafa/čaj i peciva, minibar (bezalkoholna pića, alkoholna pića, grickalice), spa tretmani (1x po boravku, ograničeno trajanje), ekskurzija (1x po boravku, ograničeno trajanje), jednom tokom boravka: kanapei uz zalazak sunca, čas kuvanja, večera uz sveće na plaži i lični trening (joga/pilates) dva puta tokom boravka

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina, čokoladu, romantičnu večeru uz sveće i upgrade iz Manta Villa u kategoriju Dolphin Villa; iz kategorije Dolphin Villa u Aqua Suite ili Beach Suite Pool ili iz Dolphin Villa Pool u ​​Aqua Suite Pool (u zavisnosti od raspoloživosti po dolasku). Važi za minimalan boravak od 6 noći do 12 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.