You & Me Maldives 5*

Hotel

You & Me 5* je idealan izbor za romantična putovanja i medeni mesec. U ponudi su komforne vile na plaži i vodi od kojih neke imaju bazen i tobogan. Hotel je samo za goste starije od 16 godina. Veličina ostrva je 350 x 180 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 45 minuta vožnje hidroavionom.

Sobe

Manta Villa: 51-60m², bungalov na vodi u vili sa dve smeštajne jedinice. Nalazi se na strani izlaska sunca i ima driektan izlaz na okean, kao i pogled na more. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen, klimu, ventilator, mini bar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i aparat za espreso.

Dolphin Villa: 51-60m², zasebna vila na vodi na strani zalaska sunca, sa direktnim izlazom na okean i pogledom na more. Ima terasu, tuš, toalet, fen, klimu, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espresso aparat.

Beach Suite Pool: 81-90m², zasebna vila na plaži sa privatnim bazenom, na strani izlaska sunca. Ima terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, kadu, toalet, fen, klimu, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i aparat za espreso

Dolphin Villa Pool: 61-70m², zasebna vila na vodi sa privatnim bazenom. Ima direktan izlaz na okean i nalazi se na strani zalaska sunca. Ima terasu, tuš, toalet, fen, klimu, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espresso aparat.

Aqua Suite with Slide: 61-70m², zasebna vila na vodi sa toboganom i privatnim bazenom. Ima direktan izlaz na okean i nalazi se na strani zalaska sunca. Ima terasu, tuš, kadu, toalet, fen, klimu, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i aparat za espreso.

Aqua Suite Pool: 71-80m², zasebna vila na vodi sa privatnim bazenom. Ima direktan izlaz na okean i nalazi se na strani zalaska sunca. Ima terasu, tuš, kadu, toalet, fen, klimu, ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i aparat za espreso.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 5 à la carte restorana, bazen, bar, butik i biblioteku. WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, bilijar, teretana, kajak, ronjenje i veslanje na dasci
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, katamaran, jedrenje na dasci, surfovanje, jet ski, parasailing i ronjenje

Usluga

Poluapansion: doručak, večera i piće uz obroke (bezalkoholna pića, voda)
Pun pansion: doručak, ručak, večera i piće uz obroke (bezalkoholna pića, voda)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, kafa/čaj i peciva, minibar (bezalkoholna pića, voda) i dine around
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, grickalice, kafa/čaj i peciva, minibar (bezalkoholna pića, alkoholna pića, grickalice), spa tretmani (1x po boravku, ograničeno trajanje), ekskurzija (1x po boravku, ograničeno trajanje), jednom tokom boravka: kanapei uz zalazak sunca, čas kuvanja, večera uz sveće na plaži i lični trening (joga/pilates) dva puta tokom boravka

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina, čokoladu, romantičnu večeru uz sveće i upgrade iz Manta Villa u kategoriju Dolphin Villa; iz kategorije Dolphin Villa u Aqua Suite ili Beach Suite Pool ili iz Dolphin Villa Pool u ​​Aqua Suite Pool (u zavisnosti od raspoloživosti po dolasku). Važi za minimalan boravak od 6 noći do 12 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.