Zeavola 5

Nalazi se direktno na beloj peščanoj plaži u severnom delu ostrva. Mali restorani nalaze se u neposrednoj blizini. Aerodrom Puket nalazi se na oko dva sata udaljenosti, deo mini busom, deo gliserom.

Butik hotel izgrađen u tradicionalnom stilu, a smeštajne jedinice su raspoređene po nezavisnim vilama koje su raspoređene po bujnoj tropskoj bašti. Gostima su na raspolaganju bazen, spa centar, butik, dva restorana “Baxil” i “Tacada” koji služe morske plodove, tajlandsku i internacionalnu kuhinju i besplatan bežični pristup internetu u celom rizortu.

Village Suite – veličine oko 40m2, sa spoljašnjim delom, sastoje se od klimatizovane spavaće sobe i dnevnog boravka na otvorenom. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC, fen, telefon, sef, CD/DVD plejer, TV, mini bar, aparat za kafu / čaj i terasu.
Garden Suite – veličine oko 60m2, sa spoljašnjim delom, ista opremljenost kao Village Suite, veće i dodatno imaju spolajšnji tuš, nalazi se u bašti.
Pool Villa – veličine oko 70m2, sa spoljašnjim delom, ista opremljenost kao Garden Suite, dodatno imaju aparat za espreso, terasu za sunčanje sa privatnim bazenom i imaju predivan pogled.
Beachfront Suite – veličine oko 60m2, sa spoljašnjim delom, ista opremljenost kao Garden Suite, dodatno imaju podled na more.

Mladenci pri dolasku dobijaju sobu ukrašenu cvećem, kolač, čokoladu i dva spa tretmana po ceni jednog.

Doručak na bazi švedskog stola.

Sport
Uključeno:
 snorkling, kajak.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja.