Adaaran Prestige Water Villas 4+*

Hotel

ADAARAN Prestige Water Villas 4+* predstavlja produžetak hotela ADAARAN Select Meedhupparu 4*. čije sadržaje je moguće koristiti. Ovde možete uživati u miru i tišini u ekskluzivnom ambijentu iznad vode. Hotel je samo za starije od 12 godina. Veličina ostrva je 740 x 300 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 60 minuta vožnje malim avionom i brzim brodom.

Sobe

Water Villa: 81-90m², na stubovima iznad lagune u vili sa dve smeštajne jedinice, sa direktnim izlazom na okean. Ima terasu, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, tuš, hidromasažnu kadu, toalet, bademantil, klimu, mini-bar, sef, TV, bluetooth zvučnik, WiFi, TV, sef, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima à la carte restoran, lounge bar, bazen i spa centar. WiFi je dostupna na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, bilijar, pikado, teretana, katamaran, kanu, jedrenje i veslanje na dasci, snorkling, tenis, stoni tenis i badminton; sauna i parno kupatilo u spa centru
Uz doplatu: skijanje na vodi, jet ski, parasailing, ronjenje i škola ronjenja

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kafa/ čaj i kolači, sladoled, internacionalna alkoholna pića, mini-bar i čas kuvanja i pravljenja koktela jednom nedeljno
Extra: flaša penušavog vina i tanjir voća, kanapei i čokolade, za minimalan boravak od 5 noći 1 izlet; za minimalan boravak od 6 noći 2 izleta, vaučer od 50$ za spa tretmane i 10% popusta na ekskurzije (ne važi za sportove na vodi i ronjenje).

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju tortu i vaučer od 75$ za hranu i piće. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju flašu vina, tortu i korpu voća. Potrebno je najaviti prilikom rezervacije.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.