Adaaran Prestige Water Villas 4+

Smešten je na ostrvu Meedhupparu dužine 740 metara i širine 300 metara smešteno u Raa atolu. Aerodrom Male udaljen je oko 134 kilometara, odnosno oko 45 minuta leta hidroavionom.

Rizort nudi gostima opuštanje na peščanim plažama uz kristalno bistar okean u predinim prirodnim pejzažima. Shangri-La lanac hotela posebnu pažnju posvećuje zaštiti životne sredine i gosti mogu posetiti centar za zaštitu životne sredine i informisati se o fascinantnoj prirodi na ostrvu. Takođe su posebnu pažnju posvetili zaštiti vegetacije na ostrvu tokom gradnje, pa su objekti hotela građeni oko većih drveća, a svih 17 000 kokosovih palmi i 45 vrsta biljaka ostali su netaknuti. Gostima su na raspolaganju veliki bazen, restoran „Dr Ali’s“ koji služi kuhinju različitih kultura indijskog okeana, južnog kineskog mora i arapskog zaliva, restoran „Javvu“ koji služi internacionalna jela i „Fashala“ koji služi morske plodove koji se pribavljaju sa susednog ostrva ili se lovi u okolini, bar na bazenu „Endheri“, bar na plaži „M-Lounge“, butik, prodavnica, juvelirnica, iznajmljivanje DVD-ova i besplatan pristup internetu.

Water Ville – veličine oko 60m2 (od toga oko 25m2 zauzima spoljašnji deo) (20), bungalovi izgrađeni na stubovima u laguni, sa po dve smeštajne jedinice, moderno opremljene. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem/WC-om, fen, bade mantil, TV, DVD-plejer, telefon, besplatan pristup internetu, peglu, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa ležaljkama za sunčanje, đakuzi i direktan pristup moru. Na podu vile nalazi se zastakljeni prozor.

Zabava
Redovna večernja zabava, povremeno živa muzika i karaoke, a jednom nedeljno diskoteka.
Uz doplatu: različite aktivnosti i izleti.

Sport
Uračunato: fitness centar, fudbal na plaži, odbojka na plaži, stoni tenis.
Uz doplatu: dva teniska terena sa osvetljenjem, badminton, windsurfing, jetski, skijanje na vodi, katamaran, pecanje na pučini.

Ronjenje
Ostrvo nudi odlične predele za ronjenje i snorkling. Unutrašnji greben nalazi se udaljenosti od oko 60 do 80 metara. PADI škola ronjenje, kursevi i izleti za ronioce, kao i snorkling uz doplatu.