Castello Beach Hotel 4

Nalazi se na maloj i lepoj plaži od belog peska u zalivu Anse Kerlan. Aerodrom Mahe nalazi se na udaljenosti od 50 kilometara. Aerodrom Praslin nalazi se na oko 5 kilometara udaljenosti.

Gostima su na raspolaganju restoran na otvorenom u kome se služi internacionalna i kreolska kuhinja, bar, bazen sa odvojenim dečijim bazenom i besplatan bežični internet u celom kompleksu.

Junior Suite – veličine oko 43m2 (13), uređen sa dosta prirodnim materijalima, u atraktivnim bojama. U svom sastavu imaju kupatilo sa tuš kabinom i WC-om, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, klima uređaj, ventilator, mali frižider, aparat za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili bazen.
Family Suite – veličine oko 55m2 (12), opremljene kao Junior Suite, prostranije, imaju još jednu spavaću sobu, u nekim apartmanima odvojena stepenicama. Posebno je pogodan za porodice.

Mladenci dobijaju korpu sa voćem, flašu penušavog vina i romantičnu večeru. Važi za boravak od minimum pet noći. Važi do devet meseci nakon venčanja. Deca su dozvoljena u sobi sa roditeljima.

Bogat doručak na bazi švedskog stola
Uz rezervacije polupansiona dodatno večera na bazi švedskog stola ili menija

Sport
Uključeno: oprema za snorkeling
Uz doplatu: golf, ribolov na pučini, ronjenje