Iskustvo Castello Beach 4* Sejšeli

Iskustvo Castello Beach 4* Sejšeli

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili na Sejšelima.  Putnici su proveli odmor na ostrvu Praslin, u hotelu Castello Beach Hotel 4,  Ukoliko i vi želite da doživite ovakvo iskustvo pozovite nas.

Let

Ovaj put smo let organizirali sami jer smo našli povoljnije aviokarte, naravno preko Qatar Airwaysa-s kojim smo i više nego zadovoljni, kao i uvijek kad letimo s njima. 

Transfer

Što se tiče transfera, prepustili smo to našoj agenciji da nam organizira i sve je proteklo savršeno, od dočeka na aerodromu do dočeka na trajektu i samog transfera do našeg hotela. Uistinu mogu samo pohvaliti cijelu organizaciju koja je protekla besprijekorno. 

Smještaj

Na preporuku Maje iz Agencije, smještaj smo uzeli na otoku Praslin u Castello Beach Hotelu. Moram priznati da je smještaj bio pun pogodak, hotel se nalazi tik uz ocean sa svojom prekrasnom privatnom plažom, radi se o manjem hotelu, a samim time i manje gostiju što nam je iskreno i odgovaralo da se u potpunosti opustimo i uživamo na našem godisnjem odmoru.

Osoblje hotela bilo je jako ljubazno, sobe velike, prostrane i čiste. S obzirom da smo putovali sa dvoje male djece ( 5 godina i godinu i pol), osoblje hotela nas je smjestilo u sobu preko puta igraonice, što je bilo super i praktično za djecu. Jedina zamjerka za hotel su bile večere, koje su uglavnom bile A La carte, što baš nije prilagođeno za djecu jer nije bilo dječjih menija. 

Castello Beach Hotel utisci

Izleti

Na otoku Praslin smo iznajmili auto pa smo obišli najljepše plaže i nacionalni park, a ujedno i savladali vožnju lijevom stranom. Također smo samostalno organizirali jednodnevni izlet na otok La Digue kojeg smo obišli sa biciklima, vidjeli najljepše plaže i kristalno plavi ocean, hranili ogromne kornjače, što je za nas, a još više za djecu bio poseban doživljaj. 

Ovim putem želimo još jednom zahvaliti na odličnoj suradnji, a posebno sad već “našoj” Maji koja uvijek slusa naše želje i ispunjava ih.