Coco Palm Dhuni Kolhu 4+

Nalazi se na ostrvo veličine ​tri kilometra dužine i sto metara širine.​ ​Aerodrom Male udaljen​ ​je 150 kilometara, odnosno na​ oko ​25​ ​minuta vožnje hidroavionom do​ ​ostrva Kudahuvadhoo, a zatim još 15 minuta vožnje brodom​.​

Nalazi se u Baa atolu na ostrvu Dhuni Kohlu dužine oko 700 metara i širine 300 metara. Aerodrom Male udaljen je oko 130 kilometara, što je otprilike 70 minuta unutrašnjeg leta i transfera brzim brodom.

Ocean Front Villa – veličine oko 87m2 (uključujući i spoljašnji deo), uređene u maldivskom stilu, toplih je boja boja i od prirodnih materijala. Vila sadrži: kupatilo sa tušem/WC-om, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, telefon, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu.
Beach Villa – veličine oko 87m2 (uključen spoljni deo), uređena kao Ocean Front Villa, ali bliže plaži.
Sunset Beach Villa – opremljena kao Beach Villa, na strani zalaska sunca.
Deluxe Villa – veličine oko 87m2 (uključujući i spoljašnji deo), uređena kao Beach Villa, dodatno sa kadom u bašti i Plunge Pool na terasi.
Lagoon Villa – veličine oko 87m2 (uključujući i spoljašnji deo), uređene kao Deluxe Villa, izgrađene u laguni na stubovima, sa odvojenim spavaćim delom, whirpool-om, besplatnim WLAN internetom i platformom za sunčanje sa direktnim pristupom lagun

Mladenci dobijaju korpu sa voćem, keks i dve čaše penušavog vina na dolasku. Važi za boravak od minimum 4 noćenja.
Za boravak od minimum 5 noćenja, mladenci dobijaju flašu penušavog vina i masažu. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Uračunat je bogati švedski sto za doručak.
Kod rezervisanog polupansiona dodatno večernji meni.
Kod rezervacije punog pansiona ili all inclusive usluge švedski sto za ručak u glavnom restoranu. A-la-carte uz doplatu.
Obavezna doplata za svečenu večeru 24.12. i 31.12.

Uračunato: fitnes centar, odbojka, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, bilijar.
Uz doplatu: teniski teren sa osvetljenjem, razni sportovi na vodi.

Lepota i zdravlje
„Coco Spa“ smešten pod palmama, omogućuje gostima da se u potpunosti opuste u prirodnom okruženju. Rezervišite neki od brojnih tretmana.

Deca
Top popusti za decu: deca do 11 godina u sobi sa roditeljima u period od 1.11. do 26.12. i od  8.1. do 30.4. plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 7 eura po detetu/noćenju.

Dodatno
Gosti imaju pristup hotelskom Lounge-u na aerodromu Male, tokom čekanja na hidroavion.