Iskustvo Coco Palm Dhuni Kolhu 4* Maldivi

Iskustvo Coco Palm Dhuni Kolhu 4* Maldivi

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Coco Palm Dhuni Kolhu 4+* na Maldivima. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Prije svega želimo zahvaliti cijelom timu ITravel-a na vrhunskoj i ekspeditivnoj organizaciji našeg bračnog putovanja na Maldive te ažurnoj i ugodnoj komunikaciji sa svakim članom agencije.

Samo putovanje bilo je organizirano besprijekorno, od dolaska u Male, gdje nas je dočekalo osoblje koje nas je dalje uputilo na hidroavion do odabranog atola te konačnog dolaska na željenu destinaciju. Atol na kojem smo bili te resort u kojem smo boravili je baš ono što smo željeli za naš medeni mjesec. Okruženi čistom prirodom u vrlo autohtonom ambijentu, bez gužve, buke i stresa zapadnjačkog načina života zaista smo se odmorili i napunili baterije.

Iskustvo Coco Palm Dhuni Kolhu

Boravili smo u Lagoon Vili, jednoj od kućica na vodi koje su predivne. Buđenje uz šum valova i pogled iz kreveta na ocean nestvarno je i nezaboravno. Japanke i ostalu ljetnu obuću koju smo ponjeli nismo uopće koristili jer smo cijelo vrijeme bili bosi na snježno bijelom pijesku.

Osoblje resorta bilo je ljubazno, srdačno i u svakom trenutku na raspolaganju. Hrana je raznovrsna i preukusna, izbor pića nevjerojatan, mislim da smo se vratili s kojim (kilo)gramom viška 🙂 Svakako je preporuka all inclusive paket jer smo bili bez ikakve brige i potpuno opušteni tijekom cijelog boravka.

U sklopu honeymoon paketa imali smo vožnju brodom u zalazak sunca te romantičnu večeru za dvoje na plaži koja je zaista poseban experience.

Dani su nam proletjeli i ni u jednom trenu nam nije bilo dosadno, iako je atol izuzetno mali, ali bogat sadržajima (snorkling, diving, kajak, pecanje, spa tretmani…). Imali smo pravi odmor za dušu i tijelo te medeni mjesec za pamćenje na rajskoj destinaciji iz snova.

Još jednom veliko hvala cijeloj agenciji i svakako se preporučamo za organizaciju nekog novog, budućeg putovanja 🙂