Hilton La Romana 5*

Hotel

Hilton La Romana 5* je naš najprodavaniji hotel kategorije 5*. Odličan je izbor za parove i porodice, jer postoje dva dela u okviru hotelskog kompleksa – Adults Only i Family deo. Svaki deo ima svoje sobe i restorane. Gosti koji borave u Enclave sobama ostvaruju pravo na posebne pogodnosti.

Sobe u hotelu Hilton La Romana

Deluxe Garden View: 41-45m², ima pogled na vrt, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, fen, klimu, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu i sobnu poslugu 24h.

Deluxe Garden View Adults Only: 41-45m², samo za starije od 18 godina; ima pogled na vrt, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, fen, klimu, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu i sobnu poslugu 24h.

Enclave Family Suite: 81-90m², ima pogled na vrt, jednu odvojenu spavaću sobu, kombinovanu dnevnu i spavaću sobu, terasu, kupatilo, hdromasažnu kadu, bademantil, papuče, fen, klimu, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu i sobnu poslugu 24h.

Deluxe Partial Ocean View: 41-45m², ima delimičan pogled na more, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, fen, klimu, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu i sobnu poslugu 24h.

Enclave Garden View: 41-45m², ima pogled na vrt, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, bademantil, papuče, fen, klimu, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu i sobnu poslugu 24h.

Enclave Garden View Adults Only: 41-45m², samo za starije od 18 godina; ima pogled na vrt, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, bademantil, papuče, fen, klimu, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu i sobnu poslugu 24h.

Enclave Swim Out Garden View Adults Only: 41-45m², samo za starije od 18 godina; ima direktan izlaz na zajednički bazen, pogled na vrt, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, bademantil, papuče, fen, klimu, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu i sobnu poslugu 24h.

Premium Garden View: 41-45m², ima pogled na vrt, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, bademantil, papuče, fen, klimu, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu, pillow menu i sobnu poslugu 24h.

Enclave Ocean Front: 41-45m², ima pogled na more, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, bademantil, papuče, fen, klimu, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu i sobnu poslugu 24h.

Enclave Ocean View Adults Only: 41-45m², samo za starije od 18 godina; ima pogled na more, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, bademantil, papuče, fen, klimu, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu i sobnu poslugu 24h.

Premium Garden View Adults Only: 41-45m², samo za starije od 18 godina; ima pogled na vrt, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, bademantil, papuče, fen, klimu, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, aparat za kafu, pillow menu i sobnu poslugu 24h.

Gosti koji borave u Enclave delu ostvaruju pravo na dodatne pogodnosti: check in i check out sa uslugom konsijerža, poklon dobrodošlice u sobi, poboljšan mini-bar, prostor na plaži samo za Enclave goste, pristup Enclave Lounge-u sa kontinentalnim doručkom, popodnevnim predjelom, dezertom i alkoholnim pićima, pristup Enclave bazenu i restoranima, torbu za plažu, bademantil i papuče, pristup kompjuterima u Enclave Lounge-u i pillow menu.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 11 à la carte restorana (od kojih je 5 samo za odrasle), 7 barova (od kojih je 5 samo za odrasle), 4 bazena (od kojih je jedan samo za odrasle), akva park, café, spa centar, kazino (samo za odrasle), butik, teatar, mini market, suvenirnicu i frizerski salon. WiFi je dostupan u celom kompleksu.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, streljaštvo, bilijar, teretana, kajak, snorkling oprema, stoni tenis, iznajmljivanje bicikla, uvodni čas ronjenja, dnevna, večernja i sportska animacija
Uz doplatu: golf

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, grickalice, internacionalna alkoholna pića, mini-bar i dine around

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Dominikana

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.