Iskustvo ADAARAN Select Meedhupparu 4*, Maldivi

Iskustvo ADAARAN Select Meedhupparu 4*, Maldivi

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Adaaran Select Meedhupparu 4* na Maldivima. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Naše bračno putovanje na Maldive bilo je i ljepše od očekivanog. Sve je bilo onako kako smo se dogovorili. Organizacija Vaše agencije nam je svakako olakšala put do samog mjesta.

Iskustva ADAARAN Select Meedhupparu Maldivi

Putovanje do Maldiva

Put jeste naporan, ali vrijedi svake minute provedene u prevozu do tamo. Na samom aerodromu dočekao nas je agent koji nas je uputio na sledeći let. Let do ostrva ADAARAN Select Meedhupparu 4* kao i gostoprimstvo stjuardesa je bilo za svaku pohvalu. Po dolasku na ostrvo dobili smo i piće dobrodošlice kao i pešikiriće. Ono što bih izdvojila jeste njihova ljubaznost. Tu su u svakom trenutku da vam pomognu i usluže vas na najbolji način.

Magični Maldivi

Maldivi su definitivno raj na zemlji. Boja vode je nestvarna, a hodanje po pijesku je naljepši osjećaj. Vrijeme kao i voda je bila prelijepa. Hrana je raznovrsna. Od internacionalne kuhinje, kineske pa do indijske sve je bilo. Naš smještaj je bila Deluxe Beach Villa i definitvno nismo pogriješili. Buđenje sa pogledom na palme i tirkizno plavu boju vode je poseban ugođaj.

Kao i Vi što ste nam poželjeli u pismu da nema ljepšeg početka braka od magičnih Maldiva. Od nas imate sve preporuke i nadamo se da se uskoro dogovaramo za sledeću destinaciju.