Iskustvo Castello Beach 4* i Coral Strand 3+*, Sejšeli

Iskustvo Castello Beach 4* i Coral Strand 3+*, Sejšeli

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili na Sejšelima. Ovo putovanje je bilo posebno interesantno za organizaciju, obzirom da smo pravili kombinaciju dva egzotična ostrva. Deo svog odmora putnici su proveli na ostrvu Praslin, u hotelu Castello Beach Hotel 4, a drugi deo na ostrvu Mahe u hotelu Coral Strand Hotel 3+. Ukoliko i vi želite da doživite ovakvo iskustvo pozovite nas.

Ostrvo Praslin

“Naš medeni mesec je započeo na ostrvu Praslin u hotelu Castello Beach 4*. Naši prvi utisci su da je jako tiho, kad smo stigli bila je kiša i neka lagana muzika iz hotela, osećali smo se kao da smo u nekom videu za meditaciju 😀 Hotel Castello Beach 4* je bio čist, osoblje preljubazno a kreveti su preudobni. Odmorili smo se kao nikad do sada.

Na ostrvu Praslin smo imali 5 noćenja i mislim da je potrebno da se bude tu najmanje 3 dana da bi se videli i doživelo sve što treba. Posetli smo Anse Lazio (najplepša plaza na svetu), Anse Georgette i Nacionalni park Vale de Mai gde kmožete naći mnogo endemskih životinja, palme i naravno Coco de Mer.”

Ostrvo La Digue

“Na ostrvo La Digue smo išli brzim farry-jem (20 minuta) od Praslina, tu smo rentali bicikle i napravili turu kroz celo ostrvo. Bili smo na Anse Source D’argent (jedna od najlepših plaža na svetu) i tu smo videli jedne od najstarijih kornjača na Sejšelima. La Digue je malo ostrvo i dovoljan je jedan dan da posetite sve što je potrebno.”

Ostrvo Mahe

“Ostrvo Mahe je skroz druga priča u odnosu na ostala ostrva. Tu smo videli najlepše zalaske sunca. Mahe ima puno prirodnih hiking staza, Mi smo bili na Copolia Trail i pogled odande je izvanredan. Na Maheu smo malo više odmarali zato što je hotel Coral Strand 3+* na najlepšoj plaži Beau Vallon. Svaki dan imao je tematsku večeru, istražili smo azijsku, arapsku i internacionalnu kuhinju. Bila je velika buka tokom vikenda ali u ponedeljak se sve resetuje… Opet ste deo onog videa za meditaciju 😀

Hvala vam na celoj organizaciji, bilo je predivno iskustvo!”