Iskustvo Cinnamon Dhonveli 4* Maldivi

Iskustvo Cinnamon Dhonveli 4* Maldivi

Da putovanje na Maldive ne mora biti samo izležavanje na plaži i da se i na malom ostrvu može provesti aktivan odmor, dokaz je iskustvo naših putnika. Upravo takav su oni doživeli. Boravili su u hotelu  Cinnamon Dhonveli 4* . Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Mesto je zaista predivno, u resortu smo bili u water bungalovima sa strane koja gleda na plažu i mislim da je to bolja opcija.  Nismo mogli mnogo da se kupamo iz sobe, zbog jake struje i talasa, ali mislim da je veći problem bio ljudima sa druge strane koji gledaju na otvoreno more, jer je jako nemirno.

Ronili smo oko našeg bungalova i mogli smo svašta da vidimo, od šarenih ribica, preko malih ajkula, raža i kornjača. Na plaži je vodeni svet još bogatiji i ima dosta korala. Ko dolazi u ovaj resort, preporučili bismo da obavezno kupe sandale za vodu, jer bez njih ne može da se uđe u vodu ni sa plaže ni iz bungalova.

Ako ste nešto zaboravili, u bungalovu ima svega (sapuni, šamponi, kupka, balzam, pasta za zube, četkica, fen, pegla, daska za peglanje…). Iz mini bara smo mogli da uzimamo bezalkolohna pića bez naknade. Peškire za plažu nije neophodno nositi, jer ih na dosta mesta na ostrvu možete uzeti.

All Incusive varijanta je stvarno najbolja, imali smo dostupno apsolutno sve, ničeg nije manjkalo. U restoranu je bilo svega, od pulta gde jedan kuvar sprema par jela, preko hrane u dishevima kojih je bilo 10ak, prostorije za salatu i slatkiše. Stvarno je hrana raznovrsna, ukusna i svako može da izabere šta voli. Za osoblje resorta imamo samo reči hvale. Usluga, ljubaznost i čistoća je na zavidnom nivou. 

Izleti na Maldivima

Iskustvo Cinnamon Dhonveli

Što se tiče izleta, išli smo na ronjenje sa mantama, kornjačama, sunset fishing, big game fishing i masažu.

Ronjenje sa mantom – kada smo došli na otvoreno more, malo smo ih duže tražili i našli samo jednu mantu, posada broda je odlučila da nas pored toga odvede na Sand bank, koji je raj na zemlji, gde smo napravili savršene fotografije. Ronjenje sa kornjačama je bilo preeelepo islusvo i meni je lično žao što nisam išla dva puta 😀 Sunset fishing je zabavan vid pecanja.

Big game fishing nije baš bio big kako mu ime kaže, čamac i oprema nije bila adekvatna za takav vid pecanja, čuli smo da će taj vid pecanja unaprediti. Upecali smo 2 manje ribe koje su nam kuvari spremili za večeru, ali moramo se vratiti na Maldive da bismo upecali ono što smo očekivali 🙂

Masaža je bila potpuni ugođaj i svakom bismo preporučili da ode.

Za nas je ovo bio aktivan odmor, jer na ostvu koje je malo, mi smo prelazili u proseku 6-7km. Takođe, dobra stvar je bila što smo imali punih 9 dana, došli smo na ostrvo oko 11 ujutru i otišli oko pola 9 uveče.

Nadam se da ćemo u budućnosti ponovo sarađivati, sve pohvale za vas i organizaciju našeg putovanja, jer je sve prošlo u najboljem redu!