Iskustvo Long Beach – a Sun Resort Mauritius 5*, Mauricijus

Iskustvo Long Beach – a Sun Resort Mauritius 5*, Mauricijus

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Long Beach – A Sun Resort Mauritius 5 na Mauricijusu. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

“Predivan vjetrovit otok koji je osvojio naša srca. Okružen koraljnim grebenom, predivnim pješčanim plažama i bogatom prirodom. Odlučili smo se za poluaktivan godišnji, tako da uz uživanje na plažama smo i obišli večinski dio otoka. Najviše nas je dojmilo plivanje s dupinima i mali otočić Île aux Benitiers koji je pravi mali raj na zemlji. 

U hotelu nas je dočekala topla dobrodošlica i svi su cijelo vrijeme dobro brinuli o nama. Srdačno i nasmijano osoblje koje nam je uvijek bilo na usluzi. Vrhunski izbor hrane koje je bila raspodjeljena na 5 restorana, većinu vremena nismo se ni mogli odlučiti što bi jeli jer je sve izgledalo odlično. Soba je bila predivna s izlaskom na bazen, a svega par metara od bazena se nalazila pješčana plaža. Veliki broj aktivnosti se nudilo od sporta, joge, kajaka do spa i wellnesa. Imali su svoju taxi službu gdje si mogao unajmiti vozača na cijeli dan, pa s njim obilaziti otok. 

Sve pohvale i preporuke od nas za hotel Long Beach Mauritius 5*.”