Iskustvo Maldivi – Meeru Island Resort & Spa 4+*

Iskustvo Maldivi – Meeru Island Resort & Spa 4+*

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Meeru Island Resort & Spa  na Maldivima. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Naše bračno putovanje je bilo nevjerojatno, neopisivo kako za dušu tako i za tijelo. Čim smo krenuli brzim brodom iz Malea, znači 3,4 minute poslije polaska, videli smo 6 dupina doslovno 2 metra od broda, dva su plivala a ostala 4 skakala iznad površine oceana, u tom trenu nismo se ni sjetili uzeti mobitel i slikati ih, ali zato će nam uspomena definitivno ostati u sjećanju za cijeli život.

Meeru Island Resort & Spa

“U Meeru Island Resort & Spa 4+* smo došli malo poslije 9 i iskoristili cijeli dan maksimalno. Čim smo zakoračili na otok i vidjeli tu ljepotu (a i prije zbog dupina), osjetili smo neopisivi osjećaj u sebi, sav umor od putovanja je nestao. Osoblje nas je dočekalo sa bubnjevima i iznenađenjem dobrodošlice koji se opet, napominjem, ne može riječima opisati nego se samo može doživjeti na licu mjesta. Sjeli smo kod recepcije gdje su nas dočekali hladni ručnici koji su se osjetili po menti i prirodnim ledenim čajem sa nekim travuljama unutra.
Yovan nas je odvezao do restorana gdje smo odmah doručkovali te poslije otišli u villu gdje nas je kofer već čekao ispred vrata. Pohvala osoblju koji su cijelo vrijeme nasmijani, kulturni, nenametljivi, pristojni i profesionalni. Villu su nam čistili 3x dnevno, hrana je nevjerojatno dobra, raznovrsna i ukusna.”

Vila na plaži

Bili smo smješteni u villi na plaži sa jacuzziem koja je bila 10-ak metara od plaže i po meni najbolja pozicija na otoku jer smo svaku večer ispred vile gledali zalazak sunca, restoran je bio doslovno 2 minute hoda od smještaja. Pošto smo imali All Inclusive imali smo neke aktivnosti free kao što je snorking, tečaj golfa, na raspologanju daske za surfanje, vožnja brodom na zalasku sunca, popust za spa, neograničena konzumacija u baru od kave ujutro, koktela koliko hoćemo popodne do vina navečer. Boja vode i plaže nije realna kako je prelijepa.”

Plaža

“Sve one slike sa Maldiva na internetu nisu ni približno dobre kao u stvarnosti. Bijela plaža koja ide u nedogled, voda topla, boja plićaka tirkizna, a sa druge strane palme i zelenilo. O ribama i rakovima u oceanu da ne pričam, nešto predivno i neopisivo, i da, mali morski psi su cijelo vrijeme u plićaku. Na početku nam nije bilo svejedno, ali nakon nekog vremena jednostavno se prilagodi da je to normalna i bezopasna pojava tamo.”

Medeni mesec

“Ugodno nas je iznenadila privatnost koja je prisutna na otoku. Pošto je otok dosta prostran i velik ima dosta smještajnih objekata što znači i dosta ljudi/turista, ali tokom dana i predvečer kad smo znali šetati rijetko tko se vidi, kao da smo sami na otoku. Realno se vidi koliko ljudi puno ima kad smo odlazili u restoran.
Mladencima preporučujemo da se ni jednog trenutka ne predomišljaju ako su u nedoumici oko odabira Maldiva za bračno putovanje. iTravelu pohvala na jako dobroj komunikaciji putem emila i Viberu. Agenciji također zahvaljujemo na dirljivoj poruci koja nas je dočekala navečer u sobi sa pjenušcem. Predivno iskustvo i putovanje koje bi rado ponovili! Morati ćemo se pomiriti da pošto smo ovime jako visoko digli ljestvicu što se tiče putovanja, da će rijetko koje putovanje/ljetovanje biti ovako nevjerojatno i bajno. Hvala Vam još jednom na savršeno isplaniranom putovanju.”