Meeru Island Resort & Spa 4+*

Hotel

Meeru Island Resort & Spa 4+* je jedno od najvećih ostrva na Maldivima. Obožavaju ga i parovi i porodice. Jacuzzi Beach Villa, Jacuzzi Water Vlla i Water Front Villa su samo za starije od 18 godin i imaju odvojeni bazen i restoran. Naravno, postoji i poseban bazen i restoran za goste sa decom. Uslovi za snorkling su odlični, a koralni greben je udaljen oko 10 min. Veličina ostrva je 1.200 x 350 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 60 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Garden: 46-50m², nalazi se u vrtu u bloku sa 20 smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, fen, plafonski ventilator, minibar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Villa: 51-60m², zasebna vila na plaži. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, spoljašni tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Jacuzzi Beach Villa: 71-80m², zasebna vila na plaži sa đakuzijem. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Water Front Villa: 51-60m², zasebna vila na plaži sa đakuzijem, na samoj obali mora. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, spoljašni tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Jacuzzi Water Villa: 81-90m², zasebna vila sa đakuzijem na stubovima iznad lagune, sa direktnim izlazom na okean. Poseduje terasu, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Familly Villa: 81-90m², zasebna vila sa dve odvojene spavaće sobe i dva kupatila, od kojih je jedno poluotvoreno. Poseduje terasu, spoljašni tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 4 à la carte restorana, 2 buffet restorana, spa centar, dva bazena od kojih je jedan samo za odrasle, 6 barova, butik, prodavnicu nakita i biblioteku. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: teretana, odbojka na plaži, fudbal, boćanje, bilijar, pikado, stoni fudbal i stoni tenis
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana boat, katamaran, deep sea fishing, kajak, jedrenje na dasci, džet ski, snorkling, veslanje na dasci, golf, tenis, badminton, iznajmljivanje bicikla i ronjenje

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, popust u à la carte restoranu, užine, kafa/ čaj i pecivo, sladoled, mini-bar, dine around i popust na spa tretmane

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina i tanjir voća. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.