Iskustvo Maldivi Summer Island 4*

Iskustvo Maldivi Summer Island 4*

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Summer Island 4* na Maldivima. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Boravili smo u rizortu Summer Island 4* u smeštaju Superior Beach Villa. Osjećaj kada direktno iz spavaće sobe izlazite na plažu je neprocjenjiv. Pohvalili bismo i koncept poluotvorenog kupatila. Čistoća je na zavidnom nivou, kako prilikom održavanja smještaja tako i na čitavom ostrvu.

Čitav koncept ostrva je fantastično osmišljen. Sve je ušuškano u zelenilo. Privatnost je na prvom mjestu i imate osjećaj kao da ste sami na ostrvu. Koliko ljudi boravi u istom trenutku sa vama na ostrvu spoznate tek kada dođete na doručak/večeru. Hrana je odlična.

Ljubaznost, susretljivost, pažnja i briga o gostima uz predivnu prirodu, najmekaniji bijeli pijesak i nestvarno tirkizni okean su nam učinili boravak na ostrvu najljepšim putovanjem do sad. Maldivi su destinacija kojoj se svakako u budućnosti želimo vratiti.

Želimo da Vam se zahvalimo na svesrdnoj pomoći prilikom organizacije putovanja, kao i kontinuiranoj brizi tokom i nakon putovanja. Pohvalili bismo i partnersku agenciju na Maleu koja nam je bila na raspolaganju tokom cijelog našeg boravka na Maldivima. Naše pozitivno iskustvo sa Vašom agencijom nas je uvjerilo da i buduća putovanja organizujemo sa Vama.

P.S. Posebno hvala Maji koja je bila dostupna za sva pitanja i potpitanja.