Summer Island 4*

Hotel

Summer Island 4* je mirnije ostrvo privatnije atmosfere, idealno za harmoničan odmor. Hotel ima bungalove u vrtu, na plaži i na vodi. Našim putnicima se posebno dopao koncept poluotvorenih kupatila koja su savršen spoj luksuza i prirode. Veličina ostrva je 900 x 250 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 45 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Garden Room: nalazi se u vrtu u vili sa 7 smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, televizor, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider.

Superior Bungalow: 40m², nalazi se na plaži, u vilu sa dve smeštajne jedinice. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, televizor, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider.

Premium Beach Villa: 41-45m², samostalan bungalov na plaži sa pogledom na more. Poseduje terasu, đakuzi, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, DVD plejer, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider i espreso aparat.

Water Villa: 71-80m², samostalan bungalov na stubovima iznad lagune. Poseduje terasu, đakuzi, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, DVD plejer, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider.

Superior Beach: 41m², nalazi se u prizemlju, u objektu sa 4 smeštajne jedinice na plaži. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, televizor, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider.

Superior Vista: 71-80m², nalazi se na spratu, u objektu sa 4 smeštajne jedinice na plaži. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, televizor, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 buffet restoran, 2 bara, infinity bazen, butik, suvenirnicu, prodavnicu i biblioteku. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na plaži, badminton, teretana, stoni tenis, bilijar, pikado i stoni fudbal
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana boat, katamaran, kajak, jedrenje na dasci, snorkling, veslanje na dasci i ronjenje

Usluga

Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i užine

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina i korpu voća. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.