Summer Island 4*

Hotel

Summer Island 4* je mirnije ostrvo privatnije atmosfere, idealno za harmoničan odmor. Hotel ima bungalove u vrtu, na plaži i na vodi. Našim putnicima se posebno dopao koncept poluotvorenih kupatila koja su savršen spoj luksuza i prirode. Veličina ostrva je 900 x 250 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 45 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Garden Room: nalazi se u vrtu u vili sa 7 smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, televizor, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider.

Superior Bungalow: 40m², nalazi se na plaži, u vilu sa dve smeštajne jedinice. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, televizor, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider.

Premium Beach Villa: 41-45m², samostalan bungalov na plaži sa pogledom na more. Poseduje terasu, đakuzi, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, DVD plejer, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider i espreso aparat.

Water Villa: 71-80m², samostalan bungalov na stubovima iznad lagune. Poseduje terasu, đakuzi, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, DVD plejer, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider.

Superior Beach: 41m², nalazi se u prizemlju, u objektu sa 4 smeštajne jedinice na plaži. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, televizor, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider.

Superior Vista: 71-80m², nalazi se na spratu, u objektu sa 4 smeštajne jedinice na plaži. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, televizor, WiFi, aparat za kafu/ čaj i frižider.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 buffet restoran, 2 bara, infinity bazen, butik, suvenirnicu, prodavnicu i biblioteku. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na plaži, badminton, teretana, stoni tenis, bilijar, pikado i stoni fudbal
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana boat, katamaran, kajak, jedrenje na dasci, snorkling, veslanje na dasci i ronjenje

Usluga

Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i užine

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina i korpu voća. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Iskustva putnika u hotelu Summer Island

Znamo da je lično iskustvo putnika uvek korisno za odabir hotela, pa sa Vama delimo iskustva putnika koji su nam svoje utiske podelili. Pročitajte šta kažu naši putnici o boravku u hotelu Summer Island

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.