Iskustvo Maldivi Villa Park Sun Island 4*

Iskustvo Maldivi Villa Park Sun Island 4*

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Villa Park, Sun Island 4* na Maldivima. Ukoliko i Vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Pre svega želimo da se zahvalimo Vašoj agenciji, jer je sve stvarno bilo jako dobro organizovano. Iako smo menjali 3 leta + brod i to sa detetom od 2 godine, sve je teklo glatko bez ikakvih zabuna i nejasnoća. Što se tiče samih Maldiva, želimo još i želimo opet. Ta voda, taj pesak, te boje, taj mir…neprocenjivo.

Iskustvo Maldivi Sun Island

Smeštaj

Izabrali smo najveći resort – Villa Park Sun Island 4* i prezadovoljni smo. Neverovatno je koliko su na usluzi, a opet profesionalni. Ceo resort je jako uredan, vodi se računa i o najmanjim detaljima. Posebno nam se svidelo koliko čuvaju i neguju prirodu, ono što sam primetila je da ne koriste plastične proizvode skoro ni za šta.

Mi smo rezervisali Deluxe Beach vilu. Razmišljali smo da uzmemo poslednje dve noći vilu na vodi, ali odustali smo odmah čim smo došli na ostrvo, zbog prelepog peska i boravka na samoj plaži čim se vrata otvore. Hrana je raznovrsna ali nešto začinjenija, mada verujem da će svako pronaći nešto za sebe. Nama se najviše doručak svideo.

Iskustvo Maldivi Sun Island

Sadržaj

Na izlete nismo išli jer smo bili sa malim detetom, ali smo gledali hranjenje raža i ajkula, obišli smo green finger garden, plantažu banana i par dana smo iznajmili bicikle kako bismo sami obilazili ostrvo. Ono što je novo na ostrvu je Kids club, koji je PRELEP i svaki dan se održavaju aktivnosti za decu, pored velikog hotelskog bazena i u Kids clubu postoji bazen za decu.

Svaki dan nam je bio ispunjen na najlepši mogući način i mislim da smo stvarno celim bićem uživali na Maldivima. Jednom nam je padala kiša na 15ak minuta i to mi je drago što smo osetili, hladan pljusak, topla voda, sunce sija a mi se brčkamo. Ma predivno. 

Ako se dvoumite – nemojte nego odmah rezervišite. Bićete zahvalni sebi. Hvala Vam na svemu, i radujemo se idućem putovanju.