Iskustvo OBLU XPErience Ailafushi 4* Maldivi

Iskustvo OBLU XPErience Ailafushi 4* Maldivi

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu OBLU XPErience Ailafushi 4* na Maldivima. Ukoliko i Vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Boravili smo 5 noći u vili na plaži i 5 noći u water vili, i ne možemo odlučiti koja nam se opcija više dopala. Obe imaju svoje čari, nude dosta privatnosti, more je na dohvat ruke, pogled predivan. Vila na vodi gleda na susedni resort i otvoreno more, vila na plaži na predivno zelenilo i plažu iza toga.

Sam resort je ispunio naša očekivanja, sve je izuzetno uredno, lepo uređeno, zaposleni su toliko ljubazni i nasmejani da smo bili oduševljeni. Zelenilo na ostrvu baš dominira, sve je nekako ušuškano. Plaža takođe divna, boja mora je nestvarna. Hrana je bila raznovrsna, mada možda nedovoljno prilagođena internacionalnoj kuhinji, svakako uvek smo pronalazili nešto za nas.

Jedina zamerka za resort je ta što su malo neorganizovani oko preseljenja iz jedne u drugu vilu, pa su nas poslali u zauzetu vilu. Opet kažem, to bi bila jedina zamerka, sve ostalo je bilo savršeno.

Mi smo uživali u svakom trenutku, Maldivi su zaista kao raj na Zemlji, pamtićemo ovo putovanje još dugo. Vama hvala na organizaciji istog, sve je bilo odlično, bez ikakvih problema.