OBLU XPErience Ailafushi 4*

Hotel

OBLU XPErience Ailafushi 4* je otvoren 2022. godine i pripada hotelskoj grupaciji OBLU. Sve vile su nove i moderno uređene, zbog čega je prilično popularan kod naših putnika. Osnovni tip usluge je All Inclusive koji će vam omogućiti odmor bez dodatnih troškova. Hotel ima podvodni restoran, tako da za vreme obroka možete posmatrati fascinantan morski svet Maldiva (obroci u ovom restoranu se doplaćaju). Veličina ostrva je 545 x 185 m. Od aerodroma u Maleu udaljen je oko 15 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Ocean View: 26-30m², vila sa pogledom na more, u objektu na sprat sa više smeštajnih jedinica. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar, televizor, WiFi i sef.

Ocean View Family: 46-50m² vila sa dve spavaće sobe u objektu sa više smeštajnih jedinica. Ima pogled na more, terasu, krevete na sprat, dva kupatila, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar, sef, televizor i WiFi.

Beach Villa: 46-50m², zasebne vile na plaži. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, drveni pod, klima uređaj, mini-bar, sef, televizor i WiFi.

Water Villa: 46-50m², zasebne vile na vodi, sa terasom i direktnim izlazom na okean. Poseduje poluotvoreno kupatilo, tuš na otvorenom, toalet, fen za kosu, drveni pod, klima uređaj, mini-bar, sef, televizor i WiFi.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 à la carte restoran, 1 buffet restoran, mini-market, suvenirnicu, spa centar, kafe, bazen i bar na bazenu. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling, kanu, teretana, veslanje na dasci i muzika uživo.
Uz doplatu: ronjenje

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i mini-bar

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Iskustva putnika u hotelu OBLU XPErience Ailafushi

Znamo da je lično iskustvo putnika uvek korisno za odabir hotela, pa sa Vama delimo iskustva putnika koji su nam svoje utiske podelili. Pročitajte šta kažu naši putnici o boravku u hotelu OBLU XPErience Ailafushi

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.