Iskustvo Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa 5+*, Mauricijus

Iskustvo Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa 5+*, Mauricijus

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Beachcomber Trou Aux Biches Resort 5 na Mauricijusu. Ukoliko i Vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

“Mark Tven je bio apsolutno u pravu – raj je očigledno stvoren po ugledu na Mauricijus! Teško je dočarati putem fotografija, treba lično doživeti sve što smo i mi na Mauricijusu.

Hotel Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa 5+* je pravi pravcati izbor. Za njega smo se odlučili jer ima najčistiju plažu, sa najmanje vulkanskih kamenčića i stena, a i zbog klime. Međutim, i zbog 5+ zvezdica, koje ima potpuno zasluženo – razmazili su nas! Svako popodne, po drugi put u istom danu, dolazi osoblje u apartman da nam “namesti krevete za spavanje i navuče zavese”  🙂 Restorani u sklopu hotela – Italijanski, Thai i Indijski – za prave hedoniste i gurmane   Ukus, izgled hrane, atmosfera, ljubaznost konobara, na zavidnom nivou. Kokteli na plaži, najlepši na svetu! Zalasci sunca – takođe.

Plivali smo sa predivnim morskim kornjačama. Obišli Nacionalni park “La Casela”, koji apsolutno treba obići. Šetnju sa lavovima smo propustili, ali smo hranili žirafe. Prepredivno iskustvo! Botanička bašta, džinovski lokvanji Amazonia Tropika – prelepi. 85 palmi iz celog sveta – divota.

Nismo se pokajali ni jedne sekunde. A već imamo iskustva sa egzotičnih destinacija, i planiramo ih još. Vama puno hvala na saradnji. 

I da, proslavila sam rođendan tamo. Fantazija.”