Iskustvo Villa Park Sun Island 4*, Maldivi

Iskustvo Villa Park Sun Island 4*, Maldivi

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Villa Park, Sun Island 4* na Maldivima. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

Maksimalno smo uživali i dojmovi su još uvijek svježi. Jako smo tužni što smo se vratili sa tako bajkovitog mjesta. Otok nas je očarao u svakom pogledu. Toliko čarobno mjesto, puno boja. Onako kako smo Maldive vidjeli na fotografijama, doslovno je tako bilo i uživo. Još i lijepše. Raj na zemlji. Definitivno medeni mjesec iz snova!!

Iako smo bili u vrijeme vlažnog monsuna, vrijeme nas je savršeno poslužilo; u dva navrata je pao pljusak od 10-tak minuta. Ostatak vremena je sijalo sunce.

Iskustva Sun Island Resort

Smeštaj na plaži

Boravili smo u renoviranoj Deluxe Vili na plaži, ali smo prve dvije noći dobili upgrade na Vilu sa bazenom, što je za nas bilo ugodno iznenađenje. Iskreno da Vam kažem, Deluxe Vila na plaži je punooo ljepša od Vile sa bazenom. Pored takvog predivnog oceana, bazen je nepotreban.

Iskustva Sun Island Resort

Sadržaj

Otok je prekrasan; čist, šaren, bajkovit. Svaki dan se čisti i uređuje apsolutno sve. Odlično je koncipiran i organiziran, sa jako puno sadržaja. Djelatnici su pristupačni, ljubazni i zahvalni; uvijek nasmijani. Takvu susretljivost nismo doživjeli nigdje. U velikom sjećanju će nam ostati ronjenje sa ražama, kornjačama i kitopsinom. Imali smo sreće i vidjeli sve tri životinje. Iako su šanse za vidjeti ih 50/50 (ipak je to ocean i divljina), vrijedi riskirati jer je iskustvo nezaboravno. Izlet za preporučiti.

Hrana

Hrana je jako ukusna i raznolika. Nitko ne može ostati gladan. Za svakoga ima ponešto; od indijske hrane, kineske pa i europske. Za a la carte večeru smo izabrali talijanski restoran i nismo pogriješili. Prekrasna večera u 3 slijeda, hrana je bila preukusna. Restoran je smješten u području namijenjenom za ronjenje, tako da smo imali i pogled na baby morske pse i raže. Dan ranije smo i ronili sa njima; prekrasno iskustvo.

Puno Vam hvala na detaljnoj organizaciji putovanja u tako kratkom roku. Sve je bilo odrađeno profesionalno, bez ikakvih propusta. Od nas imate veliku preporuku. Nadamo se da ćemo uskoro u organizaciju novoga putovanja.