Iskustvo Vista Sol Punta Cana 4*

Iskustvo Vista Sol Punta Cana 4*

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Vista Sol Punta Cana 4* na Dominikani. Ukoliko i vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas.

“Želela bih da Vam se zahvalim što ste nam izašli u susret za svako naše pitanje. Putovanje je bilo savršeno i sve je proteklo u najboljem redu.

Hotel Vista Sol Punta Cana 4* je sasvim pristojan, ništa ne bismo ni dodale ni oduzele – osoblje je ljubazno, nasmejano, sobe su lepe, hrana je raznovrsna i dobra, plaža je PREDIVNA! Pesak je nestvaran!”

Sadržaji hotela

“Sa smještajem Vista Sol Punta Cana 4* smo bili prezadovoljni, usluga je perfektna. Hrana je za svačiji ukus a za večeru možete odabrati i neki od raznih restorana i kuhinja koje imaju u ponudi (meksički, talijanski, američki..). Dok ležite na plaži stalno prolazi čovjek sa kokosima, prodaje ih za 3$ i onda lijepo ležite na ležaljci s pogledom na Karipsko more i pijuckate kokos 😍

Predivan i ogroman resort, posvuda su životinje poput paunova i patki (također i flamingosa) a u ograđenom prostoru su čak i iguane i svilene kokoške. One ne mogu slobodno šetati ali vi možete doći do njih u bilo koje doba.

Izleti u Punta Cani

“Mi smo od izleta izabrali Saona otok, prepredivan otok, more je savršeno čisto i idealno za kupanje. Do dijela gdje se kupamo prolazili smo predivnom prirodom punom palmi gdje su lokalci pravili šešire od listova palmi, a kad se prođe taj dio dođe se do prizora kao sa Windows pozadina, nešto zaista savršeno. Došlo mi je da se uštipnem i skočim do neba od sreće  😂   i da, onaj tko se nađe na Saona otoku obavezno neka proba Pina Coladu, najbolja ikad!

Za nas što se volimo vratiti s odmora s lijepim slikama, Dominikanska je savršeno mjesto, doslovno nema mjesta gdje da stanem a da mi slika ispadne loše  😂

Nadam se da sam sa svojim opisima pobliže objasnila ljepotu Dominikanske i naš boravak ondje koji ćemo zasigurno pamtiti do kraja života. Hvala puno vama kao agenciji na besprijekornoj organizaciji našeg putovanja i zasigurno ćemo opet putovati preko vas! ❤️