Meeru Island Resort 4+

Ostrvo Meeru dugačko je oko 1200 metara, a 600 metara široko. Idealno je mesto za ronioce. Aerodrom Male udaljen je oko 45 kilometara, gliserom oko 55 minuta vožnje.

Ovaj resort ušuškan je u plantažama papaje i palmi, poseduje 2 prijemna odeljenja, 2 glavna restorana „Farivalhu“ i „Maalan“, 3 A-la-carte restorana, 7 barova, veliki bazen za odrasle, bazen sa odvojenim dečijim bazenom, ležaljke i peškire na bazenu, ležaljke na plaži, bibilioteku, internet cafe (uz doplatu), suvenirnicu, juvelirnicu, frizerski salon i lekarsku ordinaciju.

Bungalovi – Istočna strana – veličine oko 60m2 (46), direktno na plaži, pojedinačni bungalovi na strani izlaska sunca, poluotvoreno kupatilo sa kadom i odvojenim spoljnim tušem, fen, bade mantil, telefon, TV, internet uz doplatu, klima, ventilator, mini bar, sef, aparat za kafu/čaj, terasa sa ležaljkama i ljuljaškom na plaži.
Bungalovi – Zapadna strana – veličine oko 60m2 (44), opremljeni kao Bungalovi, na strani zalaska sunca.
Vila – veličine 80m2 (16), kao Bungalovi, komfornije i prostranije, otvorene jednospratne vile locirane na južnom delu ostrva, u blizini restorana. Gornji sprat: jedna spavaća soba sa balkonom i pogledom na more. Prizemlje: dnevna soba i poluotvoreno kupatilo sa žakuzijem i terasom sa ležaljkama.

Mladenci dobijaju flašu vina i korpu sa voćem u sobi po dolasku. (važi do max. 6 meseci nakon venčanja)

Standard – veličine oko 50m2 (3*) (22), bungalovi u unutrašnjosti ostrva, prostrani i jednostavno opremljeni sa popločanim podom. U svom sastavu imaju kutak za sedenje, kupatilo sa tušem/WC-om, fen, TV, CD plejer, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef i natkrivenu terasu sa pogledom na baštu.
Jacuzzi Villa – veličine oko 85m2 (83), opremljene kao Standard, komfornije, dodatno imaju natkriveni paviljon za odmor sa površinom za ležanje i sa otvorenom terasom sa sopstvenim đakuzijem okrenutim ka moru.
Beach Villa – veličine oko 50m2 (kategorija 4*) (77), samostalne vile, opremljene kao Standard, sa polu otvorenim kupatilom i sopstvenom terasom, okrenute ka okeanu.
Jakuzzi Beach Villa – veličine oko 80m2 (83), opremljene kao Beach Villa, komforne, dodatno sa DVD plejerom, natkrivenim paviljonom za mir i odmor i otvorenom terasom, okrenute ka okeanu.
Water Villa – veličine oko 60m2 (27), opremljene kao Beach Villa, komforne, sa DVD plejerom, privatnom terasom za sunčanje i direktnim pristupom okeanu.
Jacuzzi Water Villa – veličine oko 85m2 (kategorije 5*) (77), opremljene kao Water Villa, na stubovima direktno iznad mora, komforne i moderne, sa velikim kupatilom i velikom drvenom platformom.