Meliá Caribe Beach Resort 5*

Hotel

Meliá Caribe Beach Resort 5* nalazi se direktno na plaži Bavaro, a okružuju ga kokosove palme i mala jezera. Sadržaji su takođe neverovatni: očekuje vas prelep bazen, veliki broj odličnih restorana i još mnogo toga.

Sobe u Meliá Caribe Beach

Deluxe: 41-45m², ima pogled na vrt, terasu, kupatilo, tuš, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Family Room Beachside: 41-45m², suite sa pogledom na vrt; ima terasu, kupatilo, tuš, hidromasažnu kadu, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

The Level Junior Suite: 46-50m², suite sa pogledom na vrt; ima terasu, kupatilo, kadu, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i privilegovanu sobnu poslugu.

The Level Grand Suite: 71-80m², suite sa pogledom na vrt; ima odvojenu spavaću sobu, dnevnu sobu, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, hidromasažnu kadu, kišni tuš, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, konzolu za igrice, muzički sistem, kuvalo za kafu/ čaj i privilegovanu sobnu poslugu.

The Level Suite Beachside: 41-45m², suite sa pogledom na vrt; ima vizuelno odvojenu spavaću i dnevnu sobu, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, hidromasažnu kadu, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, konzolu za igrice, muzički sistem, kuvalo za kafu/ čaj i privilegovanu sobnu poslugu.

Gosti koji borave u Level delu ostvaruju pravo na dodatne pogodnosti: pristup Level Lounge-u sa internetom, kafu/ čaj, premium pića, koktele i sendviče, pristup privatnom bazenu i posebnom delu plaže sa balinežanskim krevetima i suncobranima, kao i rezervaciju privatnih restorana i barova.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 5 à la carte restorana, 3 buffet restorana, 6 bazena, 5 barova, spa centar, kazino (za starije od 21 god.), lounge, teatar, mini market, suvenirnicu i kiosk. WiFi je dostupan u celom kompleksu.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, košarka, fudbal, vaterpolo, fitnes sala, aerobik, akva aerobik, kanu, kajak, jedrenje na dasci, golf tereni (oprema se doplaćuje), teniski tereni, stoni tenis, dnevna i večernja animacija
Uz doplatu: snorkling

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera i alkoholna i bezalkoholna pića, grickalice, kafa/ čaj i kolači, internacionalna alkoholna pića i mini-bar

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina, tanjir voća i 10% popusta na spa tretmane. Važi za minimalan boravak od 5 noći do 2 meseca nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

Iskustva putnika u hotelu Meliá Caribe Beach Resort 5* 

Znamo da je lično iskustvo putnika uvek korisno za odabir hotela, pa sa Vama delimo iskustva putnika koji su nam svoje utiske podelili. Pročitajte šta kažu naši putnici o boravku u hotelu  Meliá Caribe Beach Resort 5*

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Dominikana

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.