Iskustvo Thulhagiri Island Resort 3+*, Maldivi

Iskustvo Thulhagiri Island Resort 3+*, Maldivi

Iskustvo i utisci putnika koji su boravili u hotelu Thulhagiri Island Resort 3 na Maldivima. Ukoliko i Vi želite da otputujete u ovaj hotel, pozovite nas pozovite nas.

Sve je bilo spektakularno. Od samog dolaska na ostrvo pa do samog kraja. Boravili smo 12 dana i 11 noći i da smo bili još toliko ne bi nam bilo dosadno. Nismo se pokajali ni najmanje što smo izabrali Thulhagiri. Thulhagiri nije ostrvo koje je “deluxe” ali baš ta njegova autentičnost je zadržala još uvijek maldivski duh. Sobe su od bambusa (kreveti, stolice), pijesak je svuda pa čak i u restoranu, tako da praktično obuća i ne treba 🤭

Boja okeana je nestvarna, toliko nestvarna da nijedna slika ne može da dočara tu ljepotu. Imali smo i “čuvara” – mamu ajkulu i dvije bebe ajkule, ujedno i prvi naš susret sa ajkulama. Mi smo imali više pasivan odmor jer smo bili na medenom mjesecu tako da na ekskurzije nismo išli, sem što smo posjetili glavni grad Male i imali smo izvrsnog vodiča koji nam je pričao dosta zanimljive činjenice o Maldivima.

Hrana je nešto što nas je najviše “kupilo”. Bila je fanstastična i raznosvrsna, i definitivno bih svakom preporučila da uzme All Inclusive jer cijene na resortu su dosta visoke. Vrijeme nas je dosta poslužilo s obzirom da smo išli u “kišnoj” sezoni, ali sami mještani su nam rekli da na Maldivima više nema pravila kad je kiša kad ne. Njihova ljubaznost je za čistu desetku. Uvijek su nasmijani i raspoloženi za sva pitanja.

Vama želim još jednom da se zahvalim na odličnoj organizaciji i definitivno bi se odlučili za vas za naše sledeće putovanje.