MAURICIJUS, 7 noći, jun

1101€ per person

Najpovoljniji primer ponude u junu - 8 dana/ 7 noći


Raspoloživost i cene su na dnevnom nivou i informativnog su karaktera.
Važno: zbog promena cena goriva na globalnom nivou cene avio karata se često menjaju.


Avio karta Let Cena po putniku
Turkish Airlines Beograd - Mauricijus - Beograd via Istanbul od 730€ sa svim taksama
Hotel - cene su date PO OSOBI za ceo period boravkaPolupansion Pun pansionAll Inclusive
Casuarina Resort & Spa 3 371€496€
Solana Beach 4 488€787€
The Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 4 545€665€775€
Lagoon Attitude Mauritius 4 583€874€
Ambre A Sun Resort 4 621€786€904€
Seasense Boutique Hotel & Spa 5648€
Maritim Resort & Spa 5 753€1.126€
The Residence 5 762€1.550€
Kalkulacija najniže cene

Avio karta: od 730€ sa svim taksama po osobi
Hotel Casuarina Resort & Spa 3 371€ po osobi

 

NAJNIŽA CENA PO OSOBI IZNOSI: 1.101€

Transfer

Transfer nije automatski uključen u cenu hotela. Ukoliko želite da rezervišete transfer preko naše agencije molimo vas da nas obavestite. Cena povratnog transfera aerodrom-hotel-aerodrom se kreće od 55€ po osobi pa naviše, u zavisnosti od izabranog hotela.

Viza

Državljanima Srbije je potrebna viza za Mauricijus. Viza je besplatna i dobija se na aerodromu. Informacije o viziranju su podložne promeni. Molimo vas da proverite validnost infomracija pre početka putovanja

Plaćanje

Plaćanje avio karata vrši se u celosti u gotovini ili preko računa po srednjem kursu NBS onog trenutka kada avio karta mora da se izda.
Plaćanje hotelskog smeštaja i ostalih tipova usluga vrši se u celosti ili u 2 ili više rata, prema sledećem:

  • Za rezervacije izvršene dva meseca ili više pre početka putovanja 30% od iznosa odmah, dodatnih 30% do 45 dana pre početka putovanja, i ostatak od 40% do 22 dana pre početka putovanja.
  • Za rezervacije izvršene mesec do dva meseca pre početka putovanja 40% iznosa odmah i ostatak od 60% do 22 dana pre početka putovanja.
  • Za rezervacije izvršene manje od 22 pre početka putovanja, plaćanje se vrši u celosti.
Covid-19 i ostale napomene
  • OBAVEZNO je putno zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid-19.
  • Primeri ponuda na sajtu su infrormativnog karaktera. Cene i raspoloživost su podložne promeni.
  • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.

 

Organizator putovanja je I Travel D.o.o sa licencom OTP 151/2021.

 

,,I TRAVEL”, d.o.o poseduje polisu osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti radi naknade štete, broj Ugovora / polise 470000049594 izdate od strane TRIGLAV OSIGURANJE, a.d.o., Beograd, Milutina Milankovića 7a, ukupne sume osiguranja EUR 50.000,00 po štetnom događaju i ukupno za period trajanja osiguranja. U slučaju insolventnosti: troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu, u mesto polaska, potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao; potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. U slučaju naknade štete putniku: potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao i potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Ukoliko nastupi osigurani slučaj, putnici koji se zateknu na putovanju treba na najbrži način da kontaktiraju osiguravača TRIGLAV OSIGURANJE”, a.d.o., Beograd i to telefonom +381 11 33 05 100 ili na e mail office@triglav.rs Potrebno je da putnik navede broj ugovora/garancije, imena putnika, adresu ili broj telefona, kao i drugu dokumentaciju koju osiguravač zatraži.