MAURICIJUS, 7 noći, jun

1168€ per person

Najpovoljniji primer ponude u junu - 8 dana/ 7 noći


Raspoloživost i cene su na dnevnom nivou i informativnog su karaktera


Avio karta Let Cena po putniku
Turkish Airlines Beograd - Mauricijus - Beograd via Istanbul 862€ sa svim taksama
Kalkulacija najniže cene

Avio karta: 862€ sa svim taksama po osobi
Hotel La Palmiste 3 306€ po osobi

 

NAJNIŽA CENA PO OSOBI IZNOSI: 1.168€

Transfer

Transfer nije automatski uključen u cenu hotela. Ukoliko želite da rezervišete transfer preko naše agencije molimo Vas da nas obavestite. Cena povratnog transfera aerodrom-hotel-aerodrom se kreće od 55€ po osobi pa naviše, u zavisnosti od izabranog hotela.

Viza

Državljanima Srbije je potrebna viza za Mauricijus. Viza je besplatna i dobija se na aerodromu. Informacije o viziranju su podložne promeni. Molimo vas da proverite validnost infomracija pre početka putovanja

Plaćanje

Plaćanje avio karata vrši se u celosti u gotovini ili preko računa po srednjem kursu NBS onog trenutka kada avio karta mora da se izda.
Plaćanje hotelskog smeštaja i ostalih tipova usluga vrši se u celosti ili u 2 ili više rata, prema sledećem:

  • Za rezervacije izvršene dva meseca ili više pre početka putovanja 25% od iznosa odmah, dodatnih 25% do 30 dana pre početka putovanja, i ostatak od 50% do 15 dana pre početka putovanja.
  • Za rezervacije izvršene mesec do dva meseca pre početka putovanja 40% iznosa odmah i ostatak od 60% do 20 dana pre početka putovanja.
  • Za rezervacije izvršene manje od mesec pre početka putovanja, plaćanje se vrši u celosti.
Važne napomene
  • Potrebna je potvrda o punoj vakcinaciji (dve doze). Po dolasku u hotel potrebno je uraditi antigenski test prvog dana boravka (važi i za decu ispod 18 god.). Cena antigenskog testa se kreće 15€ – 40€ u zavisnosti od hotela, a u određenim hotelima je besplatan.
  • Potrebno je da od primanja druge doze do ulaska na Mauricijus prođe minimum 14 dana. Prihvataju se sledeće vakcine:Astrazeneca, Covaxin, Moderna, Pfizer BioNTech, Sinopharm, Sinovac, Sputnik V i Janssen – (potrebno je da prođe 28 dana od primanja druge doze)
  • Deca mlađa od 18 godina u pratnji roditelja su izuzeta od vakcinacije i nije im potreban PCR test pre polaska.
  • OBAVEZNO je putno zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid-19.
  • Primeri ponuda na sajtu su infrormativnog karaktera. Cene i raspoloživost su podložne promeni.
  • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.

 

Organizator putovanja je I Travel D.o.o sa licencom OTP 276/2020.

 

„I TRAVEL”, d.o.o. poseduje polisu osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti radi naknade štete broj POL-00431583 izdate od strane SAVA OSIGURANJE, a.d.o., Beograd, Bulevar vojvode Mišića 51, ukupne sume osiguranja EUR 200.000,00, kao i depozit u iznosu od EUR 2.500,00 u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.U slučaju insolventnosti: troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji ili inostranstvu, u mesto polaska, potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao; potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja; potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. U slučaju naknade štete putniku: potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao i potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Ukoliko nastupi osigurani slučaj, putnici koji se zateknu na putovanju treba na najbrži način da kontaktiraju osiguravača SAVA OSIGURANJE”, a.d.o., Beograd i to: Centrala: +381113644888; e-mail: office@sava-osiguranje.rs. Potrebno je da putnik navede broj ugovora/garancije, imena putnika, adresu ili broj telefona, kao i drugu dokumentaciju koju osiguravač zatraži