Venčanje na Maldivima

Tropski vetar u kosi, talasi šume u pozadini, beli pesak svuda okolo i vaše sudbonosno DA. Zvuči savršeno? Zaista jeste bajkovito i baš tako može izgledati i vaše venčanje. Ukoliko ste oduvek ovako zamišljali ovaj dan, evo nekoliko korisnih informacija kako biste se upustili u planiranje bajke.

Da li je venčanje na Maldivima pravno priznato?

Venčanja na Madivima koje organizuju hotelski rizorti je ceremonijalno. To znači, da, da bi vaš brak bio zvaničan, neophodno je ipak obaviti venčanje u zvaničnim institucijama zemlje u kojoj živite. Nije potrebno unapred obaviti venčanje niti dostavljati bilo kakvu dokumentaciju. Potrebno je samo da osmislite kako biste želeli da izgleda vaš idealan dan i da svoje želje prepustite profesionalcima na realizaciju.

Organizacija venčanja na Maldvima

Verovatno je svima prva destinacija na koju pomislite kada se govori o egzotičnim venčanjima, Maldivi. Male grupe ostrva okružene tirkiznim okeanom, idealan su scenario za intimnu i romantičnu ceremoniju venčanja. Hoteli koji nude ovakvu uslugu imaju organizatore zadužene za organizaciju venčanja koji su veoma iskusni u tome. Sam događaj se najčešće odigrava na plaži, uz dekoraciju od svežeg egzotičnog cveća. Senka palmi u kontrastu sa belim peskom čini celu ceremoniju dodatno bajkovitom.

Osim venčanja na plaži, pojedini hoteli imaju i posebne paviljone predviđene upravo za ovakve događaje. Takvi paviljoni mogu biti i na dokovima, pa bi se sama ceremonija praltično odvijala na okeanu. Svakako, uvek je dekoracija mesta gde se venčanje odvija u skladu sa tropskim okruženjem gde preovlađuju tropske biljke.  Mladenci  najčešće za ovu priliku biraju belu laganu odeću koja se uklapa u ceo ambijent. Kao deo ponude hotela, najčešče je u ponudi buket od svežeg cveća za mladu. Kako biste ovekovečili ovaj važan dan, hoteli nude i uslugu fotografisanja. Sa fotografom se dogovarate o momentima koje želite da zabeleži okom objektiva.

Za ovakve prilike, hoteli nude i romantičnu večeru na plaži uz obavezan svadbeni kolač. Ukoliko hotel poseduje Welness i Spa sadržaje, neke od ovih usluga takođe mogu biti deo paketa ili barem određeni popusti na korišćenje ovih usluga. Najčešće su to masaže u dvoje, korišćenje saune i slično. Kao sastavni deo većine ponuda, uključena je i dekoracija vile u kojoj mladenci borave laticama cveća uz veoma često flašu šampanjca.

Koji hoteli nude uslugu organizacije venčanja?

Kao i kada je u pitanju klasičan odmor, sadržaji i ponuda hotela direktno su proporcionalni kategorizaciji hotela, pa samim tim i ceni. Što je kategorija hotela viša, to su i sadržaji i usluge koje nudi raznovrsniji i bogatiji. Svakako hoteli viših kategorija imaju bogatiji portfolio usluga koje mogu da vam ponude za organizaciju ovako važnog dana.

Kada je u pitanju organizacija venčanja treba imati u vodu da najčešće hoteli, kako bi garantovali privatnost gostima kao i vrhunski doživljaj, organizuju po jedno venčanje dnevno. To znači da je i broj termina koje vam mogu ponuduti za vaš poseban dan ograničen. Svakako je preporučljivo da se celokupna organizacija započne na vreme, kako biste vaše snove pretvorili u stvarnost.

Trenutno u ponudi nemamo pakete venačanja na Maldivima, ali je moguće da ih sami bukirate u dogovoru sa hotelom. Naši putnici preko nas rezervišu avio karte i hotelski smeštaj na Maldivima, a potom direktno sa hotelom komuniciraju oko paketa i cena venčanja.

Neki od hotela koji nude uslugu organizacije ceremonijalnih venčanja su:  Dhigali Maldives 5*, Nova Maldives 5*, Anantara Veli Resort & Spa 5, Anantara Dhigu Resort & Spa 5*Angsana Resort & Spa Velavaru 5, Sheraton Full Moon Resort & Spa 5*,  NH Collection Maldives Havodda Resort 5*  i mnogi drugi.

Doživite venčanje iz bajke na Maldivima

Bajkovito venčanje na tropskom ostvru je na par klikova od vas. Pogledajte ponude hotela ili pošaljite upit kako bi naši saradnici kreirali ponudu za vaš najlepši dan.

Odaberite hotel

Ukoliko želite da doživite bajkovito iskustvo venčanja na Maldivima, pogledajte naše aktuelne ponude.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.