Iskustva putnika Kuba

Kuba iskustva putnika

Da li je Kuba i dalje zaista autentična? Da li su slike koje vidim na internetu relevantne? Kada je sezona putovanja na Kubu? Kakva je usluga u hotelima? Da li su hoteli zaista adekvatno kategorisani?  Sve su ovo pitanja koja nas sve zanimaju pre nego što odaberemo destinaciju i smeštaj u kom ćemo provesti svoj godišnji odmor. Kuba je i dalje interesantna destinacija i privlači pažnju velikog broja putnika. Opisi i fotografije na prezentacijama hotela izgledaju idealno, ali uvek se pitamo da li je zaista tako. Agenti prodaje u agencijama takođe imaju motiv više da hotel predstave u lepšem svetlu. Osim toga, obzirom da je ponuda hotela toliko raznolika, fizički je nemoguće da svaki agent prodaje boravi u svakom hotelu dovoljno dugo da bi stekao realnu sliku o svim aspektima usluge hotela.

Iskustva sa Kube

To je razlog više da čujemo vas i da vaše iskustvo prenesemo svakom sledećem potencijalnom putniku. Nema boljeg načina da upoznate one male skrivene detalje o hotelu, nego da čujete putnike koji su tamo proveli najlepši deo godine. Svakako da postoji i faktor različitih očkivanja, afiniteta i želja, ali uvidom u više različitih iskustava o boravku u istom hotelu, možete steći bolju sliku o svim važnim apektima vašeg odmora. U zavisnosti od toga kako svoj odmor u raju zamišljate, možete iskoristiti iskustva drugih putnika kao dodatnu pomoć pri planiranju odmora.

Želimo da zajedno istražujemo i pronalazimo najbolje hotele za vaše putovanje i najbolje sadržaje koji će obogatiti vaš odmor. Svakako niste u obavezi da svoja iskustva podelite sa nama, ali ukoliko želite, biće nam zadovoljstvo da obogatimo našu bazu i vašim komentarima.

Iskustva naših putnika i iz regiona

Za naše putnike organizujemo putovanja sa polaskom iz bilo kog grada. Svakodnevno imamo jako veliki broj putnika koji putuju iz evropskih gradova, kao i država u regionu: Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Odaberite hotel

Sada kada ste pročitali iskustva putnika koji su uživali u svom boravku na Kubi, pogledajte naše aktuelne ponude.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.